Nieuwe winkel gaat open in Oudestraat!

NEEDE – De laatste tijd is de Oudestraat veel in het nieuws. Vaak negatief, maar er is wat positiefs te melden. Dinsdagmorgen wordt er een nieuwe zaak geopend. Mieke de Wit (21) en Jessica Diepenmaat (21) uit Neede open ‘Jesmie’. Een zaak waar iedereen terecht kan voor woondecoratie, tassen, en sierraden.

Maandag werden de laatste puntjes op de i gezet, en dat zag onze journalist Roy Nijman natuurlijk weer. De nieuwe zaak komt naast de feestwinkel. De moeder van Diepenmaat – Yvonne – had voorheen in het pand de winkel ‘Het kleinvakhoekje’. Door privé omstandigheden moest zij de zaak sluiten. Iedereen is dinsdag welkom om de zaak te bewonderen

Jesmie is van dinsdag tot donderdag geopend van 9.00 tot 18.00 uur, vrijdagavond koopavond (tot 21.00 uur) en op zaterdag sluiten de deuren om 17.00 uur.

Meer informatie over Jesmie op: www.jesmie.nl.

Deel dit artikel:

9 gedachten over “Nieuwe winkel gaat open in Oudestraat!”

 1. Ik neem nog steeds mijn petje af voor de makers van deze site altijd actueel en mooie foto’s en filmpjes. Ook nu weer eerder dan de tubantia met dit nieuws. Ze moeten zichachter de oren krabben daar bij de krant

 2. Petje af, aandeelhouder van deze site? Tubantia kan niet sneller, is een dagblad met een nieuwssite op internet die gecntroleerd wordt op onzin. Hier mag een ieder wat roepen, onder andere jij.

 3. Ieder zijn keus waar men zijn nieuws leest toch!
  Wel overduidelijk dat deze site makers verder gaan dan het publiceren van “persberichten”
  Ze gaan er op af met foto en filmcamera en maken er een compleet verslag van.
  Dit doet de rest niet is mijn idee!

  Jesmie, veel sucses met jullie winkel in de Oudestraat.

 4. Is ook wel een groot verschil of je alleen binnen een gemeente te werk gaat of een hele regio voor je rekening neemt… Wanneer je een hele regio hebt is dit toch geen belangrijk nieuws lijkt mij… dan kun je dagelijks wel van die onzin publiceren.
  Gemeentelijk gezien is dit echter wel nieuws.

  Dames succes met de nieuwe zaak!

 5. Arne Hulshof

  Altijd als eerste met “hot nieuws” uit Berkelland. Makers van de site, prima gedaan!

  En dames………veel succes met jullie nieuwe zaak!

  Arne Hulshof

 6. Henk Heinneman

  Gelukkig dat er weer een nieuwe zaak is geopend in de oudestraat .Van buiten ziet het er perfect uit en wat ik op de site heb gezien een en al lof voor de site en natuurlijk dat de dames deze winkel hebben geopend Ik kom snel aan
  Succes Dames

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven