OBL krijgt boze mail van autobezitter

BERKELLAND – Hoe breng je een nieuwe partij onder de aandacht, verkiezingsposters, campagne op straat, of via debatten. Ondernemend Berkelland had dit weekend een andere manier om de kiezers te benaderen. Onder veel ruitenwissers van autobezitters uit Berkelland zat een geel papiertje met de gegevens van OBL.

Niet iedereen was hier blij mee, de politieke partij kreeg zondag een boze mail. Ook werd er via deze site een reactie geplaatst door raadslid Fred Mulkens: “Beter rozen uitdelen, dan de gemeente te vervuilen door gele biljetten onder de ruitenwissers te stoppen, waarna de biljetten gewoon op straat gegooid worden. OBL: bedankt voor het extra zwerfvuil!”

Of er nog meer mensen de partij benaderd hebben is niet bekend. Hieronder de mail van een boze Berkellander:

Beste mensen,
 
Ik heb in het centrum van Eibergen een woning en daar hoort een parkeerplaats bij in de parkeerkelder onder de Action. Steeds meer irriteer ik mij aan het aantal folders dat onder mijn ruitenwisser wordt gestopt. Vandaag was dat een flyer van Ondernemend Berkelland. Mensen, als u mij wilt bereiken heb ik een brievenbus, maar blijf alstublieft van mijn auto af! Een brievenbus is een bus waar u foldermateriaal in kunt deponeren, als u denkt mij te kunnen bereiken. Mijn auto is privébezit waar u vanaf moet blijven! Dat het even duidelijk is.
 
Groetend,
 
Mark

Deel dit artikel:

13 gedachten over “OBL krijgt boze mail van autobezitter”

 1. Mark,
  je hebt helemaal gelijk. En wat nu als ze je ruitenwisser stukmaken?
  Dan krijgt de jeugd zeker weer de schuld, let maar op!!
  Laat OBL maar structureel zwerfvuil gaan ruimen, dan besteden ze hun tijd goed .

 2. zijn dit de woorden ,van een andere partij
  wat zie ik een borden op een een plek wat ook
  niet mag.
  tot woensdag vergeet niet te stemmen.gr marten

 3. Goh, die andere partijen zijn zo netjes….not! Ballonnen op stokjes, posters aan lantaren palen en verkeersborden, flyers. Overal liggen ze hier in het dorp. Die andere partijen maken er ook een potje van.

 4. @Marten, nee hoor, woorden van een zwevende kiezer, die het zat is dat er weer zooi onder de ruitenwisser zit. Dat nieuwsuitberkelland er zo’n exclusief verhaal van maakt, had ik niet verwacht, maar is wel lachen. Punt duidelijk in ieder geval.
  Tot woensdag!

 5. Fred Mulkens, zo is jullie partij ook begonnen!
  OBL gooit ze niet op straat maar de burgers toch.

 6. Beetje kinderachtige reactie van de VVD-er Mulkens. Ik denk dat hij de hete adem van die andere Ondernemende parij in z’n nek voelt… Over vervuiling gesproken: is het niet de VVD die met al die borden de horizon van ons buitengebied vervuilt. Terwijl anderen niet zomaar reclameborden mogen plaatsen!

 7. Dit gaat een beetje een politieke discussie worden en dat heb ik in ieder geval niet zo bedoeld. Als de snoepwinkel van Tante Jo zo’n flyeractie had gehouden, had ik waarschijnlijk hetzelfde gereageerd. Mijn punt: blijf van andermans eigendommen af!

 8. @ De Zwaag:
  Van een andermans auto heb je af te blijven, ook al is het de burger die volgens jou de vervuiling maakt.
  Idem met die achterlijke stickers die ze op je autoruit plakken als je bij een pretpark bent geweest, dat hoort gewoon niet. Je auto is toch geen reclamebord?

 9. Ik ben het wel met mark eens ik kwam in het dorp zaterdag avond en het lag bezaaid met die gele flyers. En ja de OBL gooit ze zelf niet op straat maar ze hadden zich wel bedenken dat dit zou gebeuren dus is aan zetten tot ik ben ook van mening als ze het deur aan deur verspreid hadden meer resultaat gehad hadden.

 10. En tot op heden nog geen reactie op mijn mail. Dat belooft wat voor als ze op het pluche zitten…

 11. Ze hebben het vanavond in hun vergadering besproken en noemen het zelf “niet de slimste actie”. Dus wat mij betreft: zand erover. Als ze een verbod op flyeren onder autowissers tot actiepunt gaan maken, zal ik een stem overwegen. 😉

 12. Beste allemaal.
  Flyers van de P.v.d.A, en OBL liggen door het helecentrum van Eibergen. Ook meneer Kion (CDA) doet hier aan mee, allen groen Links heeft het in Eibergen netje’s gehouden. Een keurige advertientie in het Achterhoeks Nieuws en geen flyer van die party te vinden in het centrum van Eibergen>Keurig netje’s van Groen Links Lijst 6, Stefan Nijhuis alle lof voor jullie handelen Groen Links.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven