PallumZundag: Op zoek naar 500 eieren

RUURLO – Net als voorgaande jaren is er afgelopen zondag een PallumZundag gehouden in het centrum van Ruurlo (georganiseerd door de Ruurlose Ondernemers Vereniging). Hoogtepunt was de palmpasenoptocht en de eierzoekwedstrijd op het Kerkplein.

Rond half één vertrok een feestelijke optocht met paashaas en muziekvereniging Sophia’s Lust vanaf het Julianaplein naar het Kerkplein. Het plein was met een behoorlijke laag zand bedekt. De paashaas had hierin maar liefst 500 eieren verstopt.

Het plein was opgedeeld in vier vakken. Een vak voor peuters, en de rest voor de andere kinderen (groep, 1,2 en 3). De hoofdprijs bij groep 3 is niet gevonden. Zelfs de verstopper (in het bananenpak) heeft mee geholpen met zoeken. Het ei is niet boven water (zand) gekomen.

Foto’s Christiaan Thalen:
[nggallery id=1123]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “PallumZundag: Op zoek naar 500 eieren”

  1. Bianca (organisatie)

    De overige vakken waren niet voor alle kinderen. Groep 1, groep 2 en groep 3 waren ook opgesplitst.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven