Politie zoekt getuigen van aanrijding

NEEDE – De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding die plaatsvond op dinsdag 16 maart op de Eibergseweg in Neede. Een 28-jarige automobiliste uit Lichtenvoorde reed met haar rode Volkwagen Polo omstreeks 16.30 uur op de Eibergseweg in Neede.

Voor haar reed een groene tractor die op een gegeven moment achteruit reed om te kunnen keren. Hierbij ontstond een aanrijding, die schade veroorzaakte aan de auto van de 28-jarige automobiliste. Na de aanrijding heeft de bestuurder zijn gegevens niet kenbaar gemaakt aan de automobiliste.

De politie is op zoek naar mensen die de aanrijding hebben zien gebeuren, en doet uiteraard ook een beroep op de bestuurder van de groene tractor om zich bij de politie te melden. Men kan de politie bellen via 0900-8844.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Politie zoekt getuigen van aanrijding”

  1. Mis ik hier iets ?
    als dat ding keert… en rijdt tegen je auto … dan stap je toch uit om die kerel op de trekker te waarschuwen ?

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven