Raadsleden krijgen hoge onderscheiding

BORCULO – Raadsleden Marianne van Mechelen (PvdA) en Jan Hilhorst (CDA) zijn dinsdagavond tijdens de raadsvergadering benoemd tot Lid in Orde van Oranje-Nassau vanwege hun inzet als volksvertegenwoordiger. Burgemeester Hein Bloemen reikte de lintjes uit aan de twee vertrekkende raadsleden uit Berkelland.

Van Mechelen was van maart 1990 tot juni 1995 raadslid in de gemeente Son en Breugel voor de PvdA-fractie. In de periode van april 1995 tot maart 1997 was zij Statenlid van de Provinciale Staten van Noord-Brabant. Sinds 2005 is het Ruurlose raadslid voor de PvdA-fractie van de gemeente Berkelland werkzaam geweest.

De heer Hilhorst uit Gelselaar was van 1998 tot 2005 raadslid voor de CDA-fractie in de voormalige gemeente Borculo. Sinds de gemeentelijke herindeling in 2005 is hij voor dezelfde fractie actief geweest in Berkelland.

[nggallery id=1087]

Deel dit artikel:

12 gedachten over “Raadsleden krijgen hoge onderscheiding”

 1. Weer een feestje voor Bloemen. Wat een mooie baan heeft deze man. En raadsleden die zich hebben ingezet als volksvertegenwoordiger? Wanneer hebben ze dat gedaan?

 2. bezorgde Berkellander

  Opgeruimd staat netje we beginnen met een schone lei.
  Nu alleen nog even de bloeme(n)tjes buiten zetten. en dan kunnen we beginnen.

 3. IK vraag me echt niet af wie die knappe vent op foto 3 is. (zwarver gait, die er effe met de kop niet bij was)s.p oh nee p.s. i.p.v. un lintje kreeg ik een borculose NEEDE(r)WIETJOINT

 4. hee gait mek nix uut
  die lintjes bunt tognie te roken
  tenzij ze van hennep bunt emaakt
  keep on flying

  evrytingcan

 5. Gait, was de koffie gratis enkreeg je ook gebak of was dat alleen voor onze Bloemen, deze heeft het nog zo nodig de stakker. Ziet er slecht uit, onze burgemeester.

 6. Onbegrijpelijk dat mensen die er zo’n zooitje van maken ook nog een lintje krijgen!!!

 7. En maar klagen en klagen!! Redactie dat mag wel?? Enige dagen geleden had ik een reactie over het stuk over die RK kerk en dat mag niet? Terwijl dat de kei harde waarheid is! Maar die mag bljkbaar niet geplaatst worden… Reactie van Willem S haal ook maar weg waarom onze burgervader stakker noemen etc??

 8. Karel, ik vind deze man een stakker omdat hij nog steeds niet de moed heeft zijn biezen te pakken. Zolang deze man opperhoofd speelt in deze gemeente is het een grote puinhoop. Wethouders doen maar, zie Don Leo, jast er een gemeentehuis door, andere voorbeelden genoeg, jeugd die een aai over de bol krijgen in plaats van een pak op de flikker, nee Karel, deze man is op de verkeerde plaats. Durft niet door te pakken, hoort NIET in Berkelland. daarom vind ik hem eeen stakker.

 9. Kon niet eerder reagren vandaar zo laat.
  Ik ben het ook altijd niet altijd eens met de raadsleden maar om nou te gaan schelden en natrappen slaat nergens op.Lekker makkelijk zo van achter je computer de mensen beledigen.Al deze raadsleden hebben wel op hun manier hun steentje bijgedragen en erg veel vrije tijd voor Berkelland opgeoffert dus verdienen ze allemaal een pluim.
  En dat beledigen zegt meer over jezelf als over de raadsleden.
  Over normen en waarden gesproken!!!!!!!!!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven