RTL 7 maakt opnames bij FC Eibergen

EIBERGEN – Rond de wedstrijd FC Eibergen-Ruurlo worden op sportpark De Bijenkamp in Eibergen tussen 14.00 uur en 17.00 uur opnames gemaakt voor de rubriek GAMMA Dug-out van het televisieprogramma Voetbal International. Deze worden één dag later, maandag 8 maart, op RTL7 uitgezonden onder de titel ‘Dat zeg ik’.

De opnames hadden tot voor kort alleen bij vestigingen van de bouwmarktketen plaats. Inmiddels gebeurt dit ook bij voetbalverenigingen. In een speciaal daarvoor neergezette dug-out kunnen op het sportpark aanwezige personen reageren op een stelling of vraag. FC Eibergen is voor komende zondag geselecteerd uit de clubs die zich hiervoor hadden aangemeld.

Ook als de thuiswedstrijd tegen Ruurlo door slechte weersomstandigheden wordt afgelast vinden de opnames doorgang. Naast shots van het plaatsnaambord van Eibergen en het naambord of de voorzijde van het clubgebouw van FC Eibergen kunnen mensen een plaatsje nemen in de felblauwe dug-out.

De deelnemers worden door de productiemaatschappij geselecteerd uit de op dat moment aanwezige mensen op De Bijenkamp. De leukste reacties worden een dag later op televisie uitgezonden.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “RTL 7 maakt opnames bij FC Eibergen”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven