Willemsen gaat ‘hennep-pand’ verkopen

EIBERGEN – Veel Eibergenaren zijn de politie-inval in de J.W. Hagemanstraat nog niet vergeten. Pandeigenaar Hans Willemsen heeft nachten wakker gelegen van de illegale hennepplantage in zijn pand. “We hebben destijds nooit iets in de gaten gehad, de huur werd altijd netjes betaald.” Na alle ellende heeft Willemsen besloten het pand te gaan verkopen.

“Het kost me gewoon te veel geld om alles weer op te knappen, alles is vernield door de huurders. Zelfs het woonhuis was ingericht om de planten op te kweken. Ik heb een rekensommetje gemaakt, als ik alles wil vernieuwen gaat dat zeker 40.000 euro kosten.”

De oud-ondernemer is bezig om een rechtzaak aan te spannen tegen huurder Gabriel Cantekin die opende Bella’s modehuis als dekmantel. Op die manier probeert Willemsen de schade te verhalen. “Om wat kosten te dekken heb ik de inventaris van de winkel verkocht. Je moet wat.”

Eerdere bericht: Grote politie-inval in Hagemanstraat.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven