Zangtalenten komen aan hun trekken

EIBERGEN – Aanstaande zaterdag (27 maart) gaat de tent weer op zijn kop bij café de Bengel in Eibergen. Vanaf 20.00 uur geet ut loos. Na het grandioze succes van de eerste karaoke avond is het nu tijd de stembanden te trainen voor de tweede editie.

Denk jij over enig zangtalent te beschikken of zing jij geregeld onder de douche of tijdens het koken of strijken? Dan mag je deze avond absoluut niet missen. Er zijn leuke prijzen te winnen. Ook liefhebbers van lekkere muziek uit de jaren 80 en 90 zijn uiteraard welkom.

Deze avond staat o.l.v. showmaster en presentator Robert te Brake. Ook vindt zaterdag 10 april de eerste Bengelse Biertap wedstrijd plaats.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Zangtalenten komen aan hun trekken”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven