Zender Piraten Combi Rekken uit de lucht

HAAKSBERGEN – De illegale zender Piraten Combi Rekken is zaterdag 13 maart rond 11.00 uur uit de lucht gehaald. Vrijdag zijn de piratenliefhebbers begonnen met uitzenden. Al snel kreeg de piraat bezoek van het Agentschap Telecom. De zender werd dezelfde dag nog door ambtenaar Theo Brouwer in beslag genomen. De jongens moesten de zender zelf naar de politie brengen.

Piraten Combi Rekken verhuisde naar een andere plek in Haaksbergen om de uitzending voort te zetten. Maar ook aan deze uitzending werd zaterdag een einde gemaakt.

De piratenzender kreeg een flinke dwangsom van 15.000 euro aan de broek. Beide dagen was de zender te horen op de 97.30 in de ether.

Deel dit artikel:

9 gedachten over “Zender Piraten Combi Rekken uit de lucht”

 1. ik vind dat die eibergenaar niet zo dom moet praten als hij met de auto rijd rijd ie vast niet pervect dus iedereen doet wel iets wat niet mag maar om meteen dan met 12 politie auto’s een zender optepakken is wel erg ver gezocht en de 2 locatie was gewoon in rekken en niet in haaksbergen

 2. Theo Brouwer wat is dit toch een laggertje
  die mensen doen geen vlieg kwaad,
  laten ze achter de echte criminelen aan gaan dat is veel belangrijker dan een piraat die voor vele mensen mooie plaatjes draaien .

 3. geboren eibergenaar

  helemaal met bovenstaande reacties eens
  behalve een
  laat de jongens toch lekker draaien
  ze doen geen vlieg kwaad

 4. @ ikik

  Doe eerst maar eens wat aan je ”pervecte” taalgebruik van je. Je weet toch dat het niet mag en wat de risico’s zijn.

 5. Jammer dat dit zo moet laat de overheid zich met wat anders bezig houden. Lijkt mij erg overdreven dat je met 20 man politie naar die jongens toe moet, laten ze het geld beter besteden aan ander zaken.

 6. Laat ze die blagen pakken die s’nachts de boel afbreken zogenoemde kansloze hangjongeren!! een piratenzender pakken word het hele korps opgetrommeld terwijl er normaal geen politie te bekennen is in de regio als er wat is.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven