Caravan schiet los op Diepenheimseweg

tn_Afbeelding nieuw Roy 19345NEEDE/DIEPENHEIM – Op de Diepenheimseweg ter hoogte van de Schipbeek is vrijdagmorgen rond 11.00 uur een caravan losgeschoten. Een familie uit Neede kreeg de schrik van hun leven toen ze merken dat de gloednieuwe caravan van de trekhaak schoot. Er zijn geen gewonden gevallen.

De bestuurder zat met zijn familie in de auto en was onderweg naar een vakantiebestemming in Epe. Op de brug ter hoogte van de Esweg schoot de caravan door een onbekende oorzaak los. De caravan rolde door en knalde tegen een boom.

Brandweer Neede kwam ter plaatse om een gescheurde gasfles onschadelijk te maken. De politie was ook aanwezig en maakte rapport op van het ongeval. De caravan is afgesleept.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1196]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Caravan schiet los op Diepenheimseweg”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven