Caviaverblijf Weemepark is vernieuwd

NEEDE – Het caviaverblijf op het Ter Weemepark is afgelopen week vernieuwd. Het verblijf was verouderd en de vijvercommissie wilde graag een nieuw onderkomen voor de cavia’s. Mede doordat NPV-Neede enige giften mocht ontvangen, waaronder die van de leerlingen van basisschool De Marke, konden de vrijwilligers aan de slag.

De bouwcommissie onder leiding van Fons Lansink en Jan Krooshof heeft een fraai onderkomen gerealiseerd. Wanneer ook de laatste afwerking gereed is, kunnen binnenkort de cavia’s genieten van dit nieuwe verblijf. En natuurlijk ook alle bezoekers.

Verder is in de hooiberg een schot geplaatst. Hierdoor staan de dieren beter beschut tegen de wind. Ook is er een hooiruif aan opgehangen. De NPV-Neede dankt iedereen die deze verfraaiing mogelijk heeft gemaakt.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Caviaverblijf Weemepark is vernieuwd”

  1. Zo en nou nog de eendekooi verbouwen tot zwarversverblijf en het park kan weer MEE tot de volgende eeuw. (zwarver gait)p.s een nieuwe naam is ook nooit weg,bijv. het REINA tijink park

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven