‘De Keikamp’ wint schoolvoetbaltoernooi

BORCULO/EIBERGEN – Basisschool De Keikamp heeft woensdag tijdens het schoolvoetbaltoernooi de eerste plaats behaald met het team ‘Keikamp 1’. Zeventien teams hebben onder geweldige omstandigheden gestreden voor het kampioenschap van het J.W. Schepers schoolvoetbaltoernooi dat werd gehouden op de velden van voetbalvereniging DEO.

Onder grote publieke belangstelling werden er in drie poulen wedstrijden gespeeld. De winnaars van deze poulen en de beste tweede plaats gingen door naar de halve finale. De winnaars van deze wedstrijden streden om de eer om een heel jaar lang zich kampioen van de groepen 3 en 4 van de basisscholen te mogen noemen.

Keikamp uit Geesteren bleek het beste team op deze dag te zijn. In de finale werd er gewonnen van Noord 1 met 2-1. De derde plaats was voor  het team; Heuvelschool 2, die de verliezersfinale won van Sint Jorisschool 3 met 2-0. Dankzij de vele vrijwilligers was het weer een geslaagd toernooi.

In Eibergen deden de scholen uit Eibergen, Beltrum en Rekken mee aan het Rabo-kidstoernooi. Het meisjesteam van De Schakel en het jongensteam van de Ludgerschool zijn woensdagmiddag de grote winnaars geworden.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “‘De Keikamp’ wint schoolvoetbaltoernooi”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven