Eendracht Haarlo geeft voorjaarsconcert

HAARLO – Muziekvereniging de Eendracht uit Haarlo geeft op zaterdagavond 24 april haar voorjaarsconcert. Het concert begint om 20.00 uur en wordt gehouden in zaal Prinsen. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis. Alle onderdelen van de muziekvereniging werken aan dit concert mee.

De spits zal worden afgebeten door de jeugd van de Eendracht. Zo zullen er optredens van de blokfluitgroep onder leding van Alie Prinsen en Ira Wunnekink, de majorettegroep begeleid door Maaike Langermans en Dorien Grooters.

De malletband, ook onder leiding van Jeroen Kremer, zal een drietal werken te gehore brengen. Het harmonie orkest zal een een aantal bekende musicalwerken laten horen. Dit alles zorgt voor een zeer gevarieerd programma van muziekvereniging de Eendracht uit Haarlo.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven