Freiwalds Menagerie Circus in Berkelland

BORCULO – Het beroemde Freiwalds Menagerie Circus komt naar Borculo. Olifanten, zebra’s, kamelen, lama’s, paarden en een internationale cast van circussterren strijken neer aan de Haarloseweg achter het Verzamelgebouw Hulpverlening Borculo. Het gerenommeerde circus gaf al eerder dit jaar succesvolle voorstellingen in Breda en Schiedam.

Al direct aan het begin van de voorstelling wordt duidelijk dat er iets bijzonders te gebeuren staat. De WOW-factor is neergestreken in het circus,  een parodie op Idols, Hollands got Talent en X-factor. Alle artiesten strijden om een contract om de rest van het seizoen bij het circus te blijven. Welke act gaat winnen? Het publiek en de jury wordt gevraagd om de circustalenten te beoordelen en de act te vinden waarvan je als publiek zegt:”Wow, dat is geweldig!” Het zal geen eenvoudige opgave blijken om uit alle olifanten, paarden, luchtacrobaten, kamelen, koorddansers en zebra’s de beste act te kiezen.

Woensdagmiddag 28 april geeft de grote ster van het circus al een voorproefje van haar kunnen. Olifantendame Buba, welke schitterde naast Carice van Houten in de film Knetter en naast Aart Staartjes te zien was in de tv-serie Circus Waltz, maakt haar opwachting in het dorpshart van Borculo bij de Albert Heijn. Vanaf 13.00 uur zal zij aan de Lichtenhorst 1-3 genieten van een heerlijke lunch van verse Albert Heijn producten.

Het circus geeft voorstellingen op zaterdag 1 mei om 15.00 en 19.00 uur, zondag 2 mei om 14.00 en 17.00 uur en maandag 3 mei om 14.00 uur. Reserveren per telefoon kan tussen 11.00 en 13.00 via 06 420 29 659. Reserveren per internet kan via www.menagerie-circus.nl. De entreeprijzen liggen tussen de €10,- en €20,-. De circuskassa is vanaf een half uur voor aanvang van elke show geopend.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Freiwalds Menagerie Circus in Berkelland”

  1. Olifanten, zebra’s en kamelen horen in de natuur thuis en niet in een circus. Kunstjes leren en doen omdat ze anders niks te vreten krijgen. Walgelijk, moet verboden worden in de huidige maatschappij!

  2. Ben ik helemaal met je eens Jan.
    Paarden gaat nog een keer,maar de dieren wie jij noemt horen inderdaad niet meer in een circus thuis

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven