Gestolen auto teruggevonden in Eibergen

gestolen auto terug 002NEEDE/EIBERGEN – De op 7 april in Neede gestolen Cabriolet, is door de eigenaar – een inwoner uit Groenlo – zaterdagmorgen teruggevonden op de parkeerplaats voor het Assink Lyceum aan de Rekkenseweg in Eibergen. Dat er behoorlijk wat mee is uitgespookt, valt wel te zien aan de diverse schades aan de cabriolet (Peugeot type 307).

De politie heeft de auto laten afslepen naar Winterswijk, waar vandaag (zaterdag) nog sporenonderzoek zal plaatsvinden. Het sporenonderzoek zal worden uitgevoerd door een speciaal recherche team uit Apeldoorn.

De politie wil overigens niet kwijt of zij enige daders dan wel een dader op het spoor zijn, maar neemt de zaak hoog op. Mensen die wat gezien of gehoord hebben kunnen zich melden via 0900-8844.

Eerdere Bericht: Peugeot gestolen aan Wheemergaarden.

Foto’s Christiaan Thalen:
[nggallery id=1149]

 

 

Deel dit artikel:

13 gedachten over “Gestolen auto teruggevonden in Eibergen”

 1. Ik heb hem gisteren zien rijden er zaten vier jongens in zag wat er allemaal gebeurte. Een deel staat op film komt deze dagen op youtube,

 2. @andre P

  ben ook benieuwd naar de beelden.waar heb je die auto gezien dan ook in eibergen??
  weet niet maar moet dan wel jeugd uit de buurt zijn.want als je ziet waar die wagen gejat is ,is het volgens mij gebeurd door mensen die daar toevallig langs zijn gekomen.maar het feest begint weer in eibergen.de needse jeugd heeft de weg naar eibergen ook weer gevonden.jonge meiden die helemaal uit hun bol gaan aan drugs en drank,en dan gebruikt worden door oudere jongens.ouders uit neede houd jullie dochters uit eibergen.

  en laat de beelden maar komen.

 3. @André P

  Als jij ergens getuige van bent, dan dien je dat aan de politie te melden. Dat is volgens de wet zelfs verplicht bij een misdrijf! Misschien denk je: ‘De politie doet er toch niks mee, dus waarom zou ik die moeite doen?’ Maar dat is niet jouw zaak.

  Door alle bezuinigingen van onze ministers is er steeds minder politie. Maar daar kan de politie zelf niets aan doen. We zijn nu in een tijdperk aangekomen, dat de burger zelf veel meer aan de verantwoordelijkheid voor de veiligheid van onze samenleving heeft gekregen.

  Als jij vier knapen in die auto hebt zien rijden, dan kan dat heel belangrijke en bruikbare informatie zijn. Misschien heeft iemand anders dat ook wel gezien en kan de politie zo diverse puzzelstukjes aan elkaar lijmen. Melden!

  En plaats gerust dat filmpje op YouTube. Ik zal ‘m belangstellend bekijken! 🙂

 4. @ Robin

  Er zijn heel veel mensen die zon zelfde auto rijden, het is een Peugeot geen Ferrari o.i.d. duhuh!!!!

  Ben ook benieuwd naar de beelden op youtube en hoop dat de daders snel gepakt worden.

 5. Hahaha ! Ya Die Is Kapot! Welke Eikel Laat Sijn Sleutels Er Ook In Sitten !!! Geniaal! Hahahahahahaha

 6. Die jongens moet je prijzen! (Ironisch bedoeld).

  Welke idioot laat er dan ook z’n sleutels in de auto aanwezig als je zo’n auto hebt. Dat is vragen om moeilijkheden. Tuurlijk hoort een ander er met z’n poten van af te blijven, maar hoop wel dat de eigenaar nu geleerd heeft de auto nooit meer met sleutels onbeheerd achter te laten!

  De daders moeten wel gepakt worden uiteraard…

 7. wanneer komt dat filmpje van die 307, wil hem zien.
  ff kijke wie het zijn!! Die krijge nog wel problemen….:)
  ben benieuwd wanneer me broer zijn auto weer krijgt..

 8. Er wordt regelmatig met auto’s gescheurd op de parkeerplaats van het Assink. Als je dan de politie ter plaatse probeert te krijgen zijn er altijd anderen zaken die voor gaan. Wij als buurtbewoners houden soms ons hart vast als ze vanaf de parkeerplaats het fietspad op scheuren. Je zal er maar net fietsen of lopen !!!!

 9. @ Dondervuisje:

  De auto is terecht, hoe het ook gebeurd is… Be happy for him!
  By the way, ga eerst eens fatsoenlijk Nederlands leren.. en uhm, dat Breezer is een beetje uit! 😉

  Nelson, zorg dat het niet gebeurd met die mooie Corvette van je! Kan je zo lekker decadent mee zijn! 😉

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven