Heuvelschool gaat met beker naar huis

BORCULO – Het team Heuvelschool 2 (meisjes) heeft woensdag 14 april het schoolvoetbaltoernooi voor de groepen 5/6 gewonnen bij VV Reunie. De meisjes van groep 5 stegen boven iedereen uit. Alle wedstrijden in de poule werden gewonnen. In de halve finale moesten ze aantreden tegen Heuvelschool 1 ( meisjes groep 6).

Deze wedstrijd werd gewonnen met 3-1. Toen volgde de finale nog tegen de Jorisschool 1 (meisjes groep 6). Door een geweldig doelpunt van Lique werd het 1-0. Dat werd uiteindelijk ook de uitslag. De beker was binnen. Een geweldige prestatie van dit meisjesteam.

De beker en wisselbeker werden door Lique in ontvangst genomen. Het team Heuvelschool 2 (meisjes) behaalde een eervolle 4e plaats. Zij verloren de troostfinale van de Jorischool 2. Bij de jongens werden School Noord en de van der Lugtschool 1 en 2. Op woensdag 21 april wordt het tweede toernooi gehouden voor de groepen 7/8.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Heuvelschool gaat met beker naar huis”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven