Hoogste punt de ‘Drieluik’ is bereikt

RUURLO – Op woensdag 28 april bereikte de bouw van de Drieluik in Ruurlo het hoogste punt. Een toekomstige bewoner heeft een eerste dakpan gelegd op één van de appartementen. De werknemers van aannemersbedrijf Klomps uit Dinxperlo zijn door ProWonen in het zonnetje gezet als dank voor hun inzet.

De Drieluik is een duurzaam en energiezuinig nieuwbouwplan van ProWonen en bestaat uit achttien ruime appartementen verdeeld over drie gebouwen. De gebouwen krijgen een eigen villa-achtige uitstraling; alle drie verschillend uitgevoerd met een eigen baksteen, verschillende kapvormen en verschillende balkons.

De appartementen hebben een moderne uitstraling en zijn stuk voor stuk royaal opgezet. Iedere woning heeft twee slaapkamers en een ruim balkon of terras. De huur van de appartementen varieert van € 730,00 tot € 770,00 euro exclusief servicekosten.

Er zijn nog drie appartementen vrij. Het gaat om twee appartementen op de tweede verdieping en één appartement op de eerste verdieping. Huurtoeslag aanvragen voor deze appartementen is niet mogelijk. De bouw is gestart in mei 2009 en naar verwachting worden de woningen in september van dit jaar opgeleverd.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven