‘Klachten over oplevering glasvezelkabel’

RUURLO – De politieke partij GroenLinks heef maandag een schriftelijke vragen ingediend bij de gemeente over de oplevering van het glasvezelnetwerk in Ruurlo. GroenLinks kreeg de afgelopen tijd veel klachten binnen van ondernemers en inwoners aan de Dorpstraat en de straten die daaraan grenzen.

De klachten gaan over de kwaliteit waarop de firma Glashart het straatwerk oplevert (trottoirs en stoepen) nadat de kabel is aangelegd. Aangezien Glashart ook plannen heeft voor aanleg in Neede heeft GroenLinks de volgende vragen gesteld:

1: Is de gemeente op een of andere manier betrokken bij de aanleg van dit netwerk?

2: Zo ja kunt u mij dan inzicht geven in die betrokkenheid? Ik ben dan m.n. geïnteresseerd in afspraken over de oplevering van het straatwerk en in eventuele financiële betrokkenheid van e gemeente.

3: Zo nee, op welke manier spreekt u deze firma dan aan op het geleverde staartwerk?

Deel dit artikel:

3 gedachten over “‘Klachten over oplevering glasvezelkabel’”

 1. gerrittijijnk

  4.Bik Brodder is watchin you via un supersnel netwerk, nog een geluk dat 65% buiten schot blijft. De teloorgang van neede ten voeten uit en ook nog eens geaccordeerd door winkeliers die op geen enkele manier iets met internet van doen hebben. (zwarver gait, die het nieuwe collége veel mazzel toewenst)p.s. totaalsysteem, ammehoela, het zoveelste débacle georkestreerd door de zesjeskultuur, maar het weer wordt mooier nu de gevoelstemperatuur nog en groen linx zou ik aanraaien om voor de 20este de verkiezingsstemmen te hertellen voor BOER MARKINK DE JONKER GAAT UITHANGEN

 2. Oscar Bruntink

  haha.

  In Rijsen waren de stoepen ook al verzakt.

  en hoe kwam dat ?

  Het volk ging vrolijk met de tuinslang aan de gang om het zand wat erop lag te versproeien zodat de stoep weer mooi schoon werd.

  mzzl Oscar Bruntink

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven