Kortstondige haardbrand vernield dak

eibergseweg neede 007-borderNEEDE – Bij een kortstondige brand aan de Eibergseweg in Neede is vanmorgen omstreeks tien over zeven een deel van het dak van een woning/serre vernield. Ook de muur moest voor een deel worden gesloopt om de brand goed te kunnen bestrijden. De brand ontstond in een buitenhaard die in een nis van de serre was geplaatst. 

De brandweer van Neede werd gewaarschuwd en kwam met drie voertuigen (twee tankautospuiten en een busje) ter plaatse. Al vrij snel werd er middelbrand gegeven. De brandweer had de brand snel onder controle maar was nog enige tijd bezig met met blootleggen van de brandhaard en het afbreken van dak en muur.

Cynisch detail is dat de bewoner van de woning juist gisteren haar veertigste verjaardag vierde; de feestavond is in ieder geval niet in het water gevallen maar de kater is alsnog groot.

[nggallery id=1184]

Ingezonden foto’s:
[nggallery id=1186]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Kortstondige haardbrand vernield dak”

  1. wie is telkens die man op de foto met bril met tas is er elke keer als eerste erbij vreemd zou hij er iets mee te maken hebben ?

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven