Mishandeling: Politie roept getuigen op

EIBERGEN – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die zich op woensdagmiddag 7 april afspeelde op de Haaksbersgeweg in Eibergen. Hierbij raakte een 17-jarige jongen uit Eibergen gewond.

De 17-jarige jongen was lopend op weg naar de bushalte op de Haakbergseweg ter hoogte van een autogarage. Plotseling stormde een andere jongen op hem af en gaf hem een paar rake klappen gaf op zijn hoofd en gezicht. Het slachtoffer probeerde zich te verweren en kon uiteindelijk wegrennen.

Hij stak de Hondevoort over en rende in de richting van Groenlo. Een aantal andere jongeren op scooters en brommers beletten het slachtoffer om verder te vluchten. Hierdoor kon de jongen die eerder al had geslagen het slachtoffer nog een aantal keer slaan.

De politie is op zoek naar getuigen en dan wel naar specifiek een automobilist en een motorrijder die nog gespot zouden zijn en de verdachte gesommeerd hebben om te stoppen met de mishandeling. Op dit aanspreken is de verdachte op een scooter weggereden. De getuigen kunnen zich meldden bij de politie via 0900-8844.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Mishandeling: Politie roept getuigen op”

  1. Sjonge jonge, wat een laffe honden om met zijn allen op 1 te gaan. Ik hoop dat ze daarom ook gepakt worden.

  2. Sorry, Maar ik heb geen medelijden hiermee.. als hij willekeurige mensen in elkaar slaat, is dit ook wel een keer zijn verdiende loon.
    Daarnaast gaan de verhalen in Eibergen rond, Dat dit gaat over drugs.. die 17 jarige jongen moet drugs gekocht hebben maar heeft al een tijd niet betaald. Nu is de dealer hem tegen gekomen en heeft hem gepakt..

    Dat met dat drugs is niet alleen in Amsterdam etc. Maar ook wel hier in de Achterhoek, Dus het zal allemaal wel terecht zijn geweest.! (Tenminste als de verhalen over de drugs kloppen)

  3. Ach, laat die kinderen nou maar lekker met hun scooters blijven spelen.
    En wiet roken is al heel lang niet cool meer.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven