Mogelijke vandaal opgepakt in centrum

EIBERGEN – In de nacht van zondag op maandag 5 april is in het centrum van Eibergen een 24-jarige man uit Groenlo aangehouden. Hij wordt er van verdacht een aantal ruiten bij café De Stier te hebben vernield. Hij is ingesloten voor verhoor.

De politie kreeg omstreeks 02.30 uur een melding dat drie jongemannen problemen veroorzaakten in de horecazaak aan de Kerkstraat in Eibergen. Zij waren naar buiten gewerkt en daarbij had één van hen een ruitje vernield. Agenten gingen met het gegeven signalement op zoek naar het trio.

In het centrum troffen zij één van de vermoedelijke verdachten met bebloede handen aan. Hij is meegenomen naar het politiebureau en ingesloten voor verhoor. Het onderzoek naar de andere twee wordt voortgezet.

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Mogelijke vandaal opgepakt in centrum”

  1. het was weer een weekend als vanouds spiegels vernield van auto’s en een auto inbraak ofwel fijne feestdagen.

  2. ik vind het niks hahah ik vind het diep triest dat dit gedrag tegenwoordig normaal is. De daders gaan naar halt en zijn zielig de gemeente gooit geld weg voor een zogenaamde jongere werker die er alleen voor zich zelf zit.

  3. @ robert: in dit geval heeft halt er toch niets mee te maken????

    de (mogeljike) DADER is 24 jaar..
    gewoon voor de rechter dus…
    en het schijnt dat groenlo afgelopen weekend in eibergen is geweest om te kutten en ruzie te zoeken

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven