Sportpleinen rond Nationale Sportweek

BERKELLAND – Van 17 t/m 24 april is de Nationale Sportweek, in het kader van deze landelijke actie organiseert Sport Federatie Berkelland op vrijdag 23 en woensdag 28 april twee sportpleinen waarin minder bekende sporten onder de aandacht worden gebracht.

De sportpleinen worden bezocht door leerlingen van groep 5t/m 8 van het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs uit Borculo en Eibergen. De leerlingen worden uitgenodigd via school. Deze dagen zullen er verschillende workshops gegeven worden en kunnen er bij verschillende onderdelen prijzen gewonnen worden.

De verschillende sporten die ondermeer aanbod gaan komen zijn: schermen, speedminton, breakdance, skaten(Eibergen), golf, streetbasketbal (Eibergen), Kwoon Dat Mor (Borculo) en roeien. Ook zullen er een Wii spelcomputer station, het Gladiatorenspel (Borculo) en een snelheidsmeter aanwezig zijn.

De Sportpleinen zullen ‘s morgens om 10.00 uur van start gaan tot 17.00 uur in de middag. Het evenement zal gehouden worden op vrijdag 23 april op de ijsbaan in Borculo en woensdag 28 april op de Nieuwe Maat in Eibergen. Iedereen kan op de dagen zelf langskomen en meesporten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Sport Federatie Berkelland via tel; 0545-476727 of [email protected]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven