Voorrangsfout zorgt voor flinke botsing

EIBERGEN/BELTRUM – Op de kruising Deventer Kunstweg met de Kiefteweg heeft vrijdagavond omstreeks 18.45 uur een flinke aanrijding plaatsgevonden. Door de klap zijn beide auto’s in een sloot terecht gekomen. De bestuurders en inzittenden konden zelf uit de voertuigen komen. Een ambulance was ter plaatse maar die hoefde geen hulp te verlenen. Iedereen kwam met de schrik vrij.

Een 28-jarige bestuurder uit Doetinchem kwam vanaf Eibergen en wilde de Deventer Kunstweg oversteken richting Beltrum (Spilmansdijk). Hij zag een auto komende vanuit Groenlo over het hoofd die werd bestuurd door een 39-jarige vrouw uit Beltrum.

In de auto zat ook nog een zoontje van elf jaar. Beide voertuigen kwamen met elkaar in botsing en belandde in een sloot aan de kant van de Spilmansweg. De politie was ter plaatse om een rapport op te maken. Bergingsbedrijf Iliohan heeft de auto’s afgesleept.

Foto’s GinoPress:
[nggallery id=1164]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven