Voorzitter Berkelland FM direct opgestapt

BORCULO – Voorzitter Henk Goudbeek is woensdagavond tijdens een informerende vergadering bij Berkelland FM per direct opgestapt. Het bestuur van de lokale omroep wil samenwerken met Gelre FM maar de vrijwilligers zien dat niet zitten. Ze willen zelfstandig blijven en programma’s maken in eigen beheer. De bestuursleden hebben daar een andere mening over daarom is Goudbeek gestopt met zijn functie als voorzitter.

“Wij willen zelfstandig blijven. Het zou erg jammer zijn als Gelre FM de zaak overneemt. We hebben dit collectief naar voren gebracht woensdagavond. De voorzitter wilde niet meegaan met onze gedachte. Erg jammer!”, aldus een woordvoerder die namens de negenenveertig vrijwilligers spreekt.

Naast de voorzitter is ook de programmaleider Hans Zevalkink ermee gestopt. Volgens een betrouwbare bron was de discussie over Gelre FM niet de enigste druppel. De vrijwilligers hebben achter de rug van het bestuur een plan bedacht om een compleet nieuwe omroep neer te zetten. En daar was het bestuur niet blij mee. “Er zullen nog meer bestuursleden stoppen, penningmeester André Janssen maakt zijn werk af en maakt ook een einde aan zijn werkzaamheden.”

Het is voor Berkelland FM dit jaar een spannende tijd. Het commissariaat van de Media bekijkt opnieuw de uitzendlicentie van de omroep (verlenging tot 2015). Een nieuwe partij – Gelre FM – heeft zich ook aangemeld en wil net als Berkelland FM in aanmerking komen om uit te gaan zenden in Berkelland. De gemeenteraad moet nog een uitspraak doen over de jaarlijkse subsidie. Het is afwachten of de geldkraan open- of dichtgedraaid wordt.

Berkelland FM heeft een nieuw plan ingediend bij het commissariaat van de Media. De organisatie moet beslissen wie er mag uitzenden in Berkelland. B&W moet aangeven of het Programmabeleid Bepalend Orgaan (PBO) bestaat uit de juiste personen. Goudbeek was donderdagavond niet bereikbaar voor commentaar.

Deel dit artikel:

46 gedachten over “Voorzitter Berkelland FM direct opgestapt”

 1. @ eibergenaar

  Lekker duidelijk ben je. Wat gewoon doen? Samengaan of of zelfstandig doorgaan?

  Ik snap overigens niet wat Gelre FM hier te zoeken heeft. Maar dat terzijde.

 2. berkelland zou overdag de zender kunnen verhuren aan gelre fm. en s ‘avonds en in het weekeinde overdag een eigen programmering kunnen maken.

 3. het voortbestaan van berkelland fm. ligt nu in de handen van bas te veldhuis en daan ebbers

 4. klopt herman,
  het voortbestaan van BerkellandFM ligt in de handen van Bas te Velthuis, Daan Ebbers en nog ruim 40 vrijwilligers die het belangrijk vinden dat berkellandFM blijft bestaan.

  Het oude bestuur is opgestapt en de vrijwilligers willen toch verder met hun eigen identiteit (BerkellandFM).
  Dit zegt toch heel veel over de toewijding en motivatie van al die vrijwilligers die gewoon door willen gaan.

  Ik wens heel berkellandFM veel succes in de toekomst en ik vind het een zeer goede zaak dat ze zelf doorgaan!

  m vr gr

 5. Er wordt slecht radio gemaakt door mensen die niet bekwaam zijn in hun hobby. Het is bij voorbaat al gedoemd te mislukken. Hoeveel luisteraars hebben ze eigenlijk?

 6. Willem ( Ruurlo)

  Ik denk dat het goed is om samen te gaan werken met Gelre FM. Berkelland FM is hier in Ruurlo ene weinig zeggende naam, Gelre FM wel. Dus wat je samen kan doen, doe dat samen. Voor mijn part helemaal samen.

  Als ze zelfstandig blijven, ook prima, maar dan mogen ze wel meer doen aan de bekendheid in Ruurlo

 7. GelreFM is gewoon de grootste radio omroep in de Achterhoek, ze hebben bewezen dat er professionele radio gemaakt kan worden in Oost Gelre, Aalten en Doetinchem.
  Berkeland FM heeft daartegenover maar weinig luisteraars.

  Ik ben het daarom ook met Willem ut Ruurlo eens.

 8. Berkelland moet zorgen dat het een eigen gezicht houdt, Gelre Fm is een verkapte regionale omroep die floreert onder de lokale omroep frequenties!! Samengaan betekent gewoonweg einde lokale omroep. Wel dient er zeer spoedig geïnvesteerd te worden in nieuwere apparatuur. Spul kan met de hedendaagse eisen niet meer meekomen.

 9. Allereerst ,acht me zelf niet bij uitstek deskundig in deze zaak, maar kan begrijpen dat de vrijwilligers van Berkelland FM zelfstandig willen doorgaan. Grootste vraag is natuurlijk, zet de gemeente de subsidie door, als die subsidie verdwijnt is doorgaan geen optie.
  Luister regelmatig naar de zender en ben er eigenlijk best tevreden over.
  Ben bang dat als als het Gelre FM wordt de eigen identiteit in gevaar komt en dat dan de vrijwilligers er mee stoppen.
  En dan is het over en uit met ons eigen [radio] geluid in Berkelland

 10. Gelre FM maakt (ook met een knipoog richting de jeugd) mooiere en leukere programma’s dan het oudbollige Berkelland FM..
  Ontvangst is waardeloos te noemen, alleen binnen de kernen Borculo en Eibergen kun je B. FM goed ontvangen..
  En dat er zo’n 40 (op hun site staat 35..) vrijwilligers helpen ‘hoor” je er niet vanaf, zo slecht! Laat ze het intern enorm goed oplossen, anders is Gelre FM een enorm goede vervanger.

 11. Zet maar gewoon ACHTERHOEK FM inheel berkelland op de kabel dan heb je een heel goede zenderen ook nooit heibel.

  gerrrit uit ruurlo

 12. Ga allemaal toch samenwerken! Of geef het uit handen aan B te V dan komt het wel goed…. Hij had ooit de beste en leukste kroeg in Borculo dusz… Of komt het dan juist niet goed?

 13. Maak er toch gewoon gelre fm van zijn we ook van die waardeloze programma>s af die ze uitzenden. Zoals de bewuste kerkdienst op de zondag Welke omroep zendt er nu een kerkdienst hier in de omgevibg geen enkele. Behalve die prutsers daar in borculo.

 14. als je interesse hebt in een kerkdienst, dan ga je daarnaar toe. wil je weten hoe een voetbalwedstrijd verloopt, ga er dan heen!!
  daar is toch geen zendtijd voor bedoelt?
  wie interesseert zich voor een biljard verslag..

  Overigens, Gelre FM heeft idd niets te zoeken in berkelland, ook niet in de achterhoek.Of toch, commerciele zaken,,,, maar dat heeft niets met leuk lokaal radio te maken.

 15. Wij luisteren in Ruurlo altoijd naar Achterhoek fm
  Dat is een prima zender met prachtige programma’s .
  Laat de gemeente Berkelland aub geen geld meer geven aan Berkelland fm want dat is echt weggegooid geld.

 16. Berkelland fm hou op en ga wat anders doen maar geen radio maken .
  Heb je wel een geluisterd naar het sport programma op de zondag middag , Wat een stelletje debielen zijn dat .
  En zo zijn er nog meer programma’s die echt waardeloos zijn .
  En weten jullie wel dat Berkelland fm helemaal geen luisteraars heeft
  Ik ben het met Theo eens dat de gemeente geen geld meer moet stoppen in Berkelland FM.
  De gemeente moet bezuinigen ,dus als eerste stoppen om geld te poimpen naar Berkelland fm .

 17. Sinds Borculo het voor het zeggen heeft en zich heeft afgescheiden heeft van het vroegere eibergse berkeland fm is het zwaar achteruit gegaan ,dus kies voor meer samenwerking dan is er mischien nog wat van te maken
  Luisteraar Regionaal

 18. Al eerder was er gedoe met een vz. die zijn wil aan de hele club wilde opleggen.Alles moest in Borculo. Daardoor kozen de Needse en Eibergse vrijwilligers het hazepad.En die gingen vervolgens verder met een internet-site Berkelstream geheten.
  De overgebleven Borculose vrijwilligers kregen ook een nieuwe vz. en wel niemand minder als oud wethouder Goudbeek[die van dat fittness gedoe inderdaad.]
  Nu heeft een achterhoekse omroep Gelre FM zich gemeld om de zaak in Borculo over te nemen. Dat zou een heel slechte zaak wezen, inplaats van een op Berkellandse activiteiten gericht medium komen er dan een stel Doetinchemse jongens aan het roer met onvermijdelijk nauwelijks voor ons plaatselijk nieuws. In alle eerlijkheid wel met een modernere omroep met geliktere programma,s.
  “”Onze”” Goudbeek vind die overname door Gelre FM wel een goed idee, wat is dat toch met die peevandeaaers, ze hebben lijkt het wel echt totaal het contact met de achterban verloren.
  De vrijwilligers van onze omroep zagen dit totaal niet zitten en verwezen het ideetje van Henk. G naar de plek waar dit hoort , in de prullebak.
  Henk op zijn … getrapt, dreigde met opstappen, wat bleek tot zijn ontnuchtering: al die vrijwilligers vonden dat het beste idee waar hij ooit mee gekomen was en Henk ging weer af. Hij had in het radiobestuur een aantal gelijkgezinden verzameld en die dreigen nu ook te gaan.
  Dat ruimt lekker op zult u zeggen en dat is natuurlijk ook zo, nu is er de kans om de zaken eens goed op de rij te zetten. Die zotte afsplitsing van Neede en Eibergen kan ongedaan gemaakt worden er kunnen nieuwe wegen ingeslagen worden.
  Ideetje van Coma de radioomroep en de internetsites als nieuws uit Berkelland en Berkelstream en wellicht ook TV Berkelland te samen in 1 stichting . Al die jonge honden als Bas te Veldhuis, Roy Nijman en al die anderen samen optrekken in 1 hok. Een bestuurtje van wat grijze mannen om de zaak in het gareel te houden, niet er boven maar er naast[heel revolutionair]
  Dan natuurlijk ook weg uit dat inderdaad hok ergens achter bij de bieb in Borculo maar aan de straat ergens in onze gemeente in een ruimte met enige uitstraling liefst ook nog met een kroeg en een cafetaria in de buurt.
  Zou heel goed in Neede kunnen natuurlijk.
  We blijven U op de hoogte houden.

 19. Het is natuurlijk al lang duidelijk dat BerkellandFM gewoon geen goede kwaliteit biedt. Als je amateuristisch op het niveau van een geheime zender radio wilt maken, moet je dat vooral doen. Een handje vol luisteraars zal laaiend enthousiast zijn. Maar doe dat dan niet van overheidsgeld. Als je subsidie wilt, zorg dan ook voor kwaliteit. En eerlijk is eerlijk als je met de auto door de Achterhoek rijdt en je ontvangt de andere lokale omroepen GelreFM, AchterhoekFM, Optimaal…tja die steken ver boven BerkellandFM uit

 20. Ik heb het altijd al een knullige regionale omroep. Er zal best heeeel veeeel werk in gestoken worden. Maar het blijft een beetje amateuristisch. Achterhoek FM is trouwens nog erger. Op de trekker en in de auto staat bijna altijd Gelre FM aan, Gelre heeft trouwns niks te maken met de gemeente Oost Gelre. Het is gewoon een tweede regionale zender naast Omroep Gelderland. En een kerkdienst op zondagmorgen op de radio? helemaal niks mis mee.
  Als Berkelland FM door wil gaan Ales Berkellandse zender. oke, maar dan moet er wel iets veranderen intern en naar buiten toe, want ik denk dat 75 % van de Ruurlose bevolking Berkelland FM niet kent omdat ze zich hier zelden laten zien. Zer regelmatig iets in Contact, dat is het huis aan huis blad aan. Hoe moet je weten wat er op Berkelland FM is als je er geen info over krijgt.

  Pff ik wilde het ff kwijt

  Erwin uit Ruurlo

 21. Gewoon de steker er uit en helemaal op nieuw beginnen.
  Met Gelre FM gaat het zeker niet beter, volgens mij gaat het hun alleen maar om het geld. Het zijn toch commerciele jongens die er achter zitten. De vraag is of gemeente Berkelland hier ook naar kijkt. Of willen ze alleen maar van het gezeur af zijn. En dat is zeker de laatste 5 jaar geweest.
  Het gaat bij een lokale omroep niet alleen maar om muziek te draaien, volgens mij hebben zij ook een bepaalde verplichting om informatie te verschaffen. En dat zie ik bij Gelre FM ook niet gebeuren.

 22. Berkelland FM heeft een belangrijke sociale functie binnen de gemeente en kan bovendien gebruikt worden als calamiteiten zender bij bijvoorbeeld een stroomstoring of iets anders.
  het is dus zeker de moeite waard om Berelland FM als zelfstandige lokale omroep in leven te houden vooral omdat het merendeel bestaat uit vrijwilligers toch

 23. De politiek in Oost Gelre, Aalten en Doetinchem is anders zeer tevreden over Gelre FM en de luisteraars ook gelet op de luistercijfers die liegen er niet om. Dus het is wel degelijk een spreekbuis voor hun en niet alleen voor de politiek. Daar naast hebben ze een zeer actuele website met het laatste nieuws en brengen ze elk uur lokaal nieuws welke in elke gemeente weer anders is.
  Ik vind ze zeker niet commercieel, commercieel is toch dat je de hele dag reclame maakt en dingen weg geeft en constant reclame hoort… Ja ik hoor wel adverteerders bij Gelre FM rond het nieuws. Bedrijven willen schijnbaar wel op Gelre FM adverteren dit zal wel komen omdat ze luisteraars hebben. Ik denk dat Gelre FM wel degelijk een lokale omroep is die anders naar de media wet kijkt zeg maar anno 2010.
  ’s Avonds om 19.00 brengen ze actualiteiten en als je toevallig in je auto rijd door de achter hoek dan hoor je de radio wel eens overschakelen naar een andere zender van Gelre FM en viel het mij op dat ze op dat tijdstip overal wat anders doen. Het nieuws en de actualiteiten zijn dus weldegelijk aangepast per gemeente.
  Als ik bij familie in Lichtenvoorde naar de kabelkrant kijk van Gelre FM moet ik zeggen ziet er goed en professioneel uit met wederom met het laatste nieuws.
  Het viel mij op dat het woord hobby veel viel in de commentaren, hobby…. Een krant maken is toch ook geen hobby? En naar ik weet zijn de programma makers van Gelre FM ook vrijwilligers net als bij Berkelland FM. Ik neem aan dat als Gelre FM iets in Berkelland wil gaan doen ze daar ook net als in Oost Gelre, Aalten en Doetinchem een zender neer zetten die is aan gepast op de gemeente Berkelland.

 24. hans uit Ruurlo

  Ik meen dat een lokale omroep 50% moet besteden aan informatie. En dan praat ik alleen over radio. Als ik zo de programmering zie van Gelre FM dan zie ik 1 uur per dag aan informatie en elke uur een minuut of 5 aan regio nieuws. Volgens mij komen ze dan nog lang niet aan de 50%. Iedereen wil wel luisteren naar een muziek zender, maar blijven ze ook nog luisteren als deze 50% van de zenduren aan informatie moeten geven. Ik denk dan Gelre FM ook dan minder luisteraars heeft. Dat zijn nu eenmaal de regels waar een lokale omroep aan moet voldoen.

 25. Als je lokaal nieuws in een nieuws(blok) uitzend mag je dat uur tellen als informatief. mediawet anno 2010. als je gedurende de dag ook nog een paar interviews uitzend voldoe je volgens mij aan de media wet. dat 50% geklets moet zijn in een misvatting. Veel kleinere lokale omroepen maken nog steeds programma’s zo als ze dat 10 jaar geleden ook deden. Dat doe ze in Hilversum ook allang al niet meer en die vallen onder de zelfde media wet en zijn ook een publieke omroep, Ja zelfs 3 FM is dat.

 26. Hans uit Ruurlo

  Ik heb even in de wet gekeken, maar een nieuws blok moet dan minimaal 30 minuten zijn. ander telt het niet als een uur informatie. Je mag dan hoogsten de minuten bel elkaar optellen. Een lokale omroep moet zich aan ICE percentages houden, en dat is minmaal 50% informatie, cultuur en educatie. Ook mag je niet de kanalen zoals TV en internet niet bij elkaar rekenen. De uren tussen 07.00 en 23.00 uur moeten aan de ICE creteria voldoen. Als dit zo makelijk was dan waren veel lokale omroepen wel alleen muziek gaan uitzenden. Of beter nog alleen muziek uitzenden via een computer.
  3FM kun je niet vergelijken met een lokale omroep, die hebben andere regels dan een lokale omroep.
  Volgens mij slaan een aantal lokale omroepen een paar pagina’s over van de media wet.

  Een lokale omroep is er om informatie over de gemeente te verslaan, en daar zijn wel degelijk regels aan verbonden.
  Maar naar een muziek station luisteren meer mensen naar, en dat is weer goed voor de advertentie verkoop op de radio.

 27. En als er meer mensen luisteren bereikt het nieuws wat wel gebracht word dus ook meer mensen…. toch? en is daarmee naast dat het leuk is om naar te luisteren ook een prima spreekbuis…toch?

 28. Hans uit Ruurlo

  Maar dan voldoet de omroep zoals Gelre FM niet aan de media wet. En daarvoor hebben ze wel een vergunning voor gekregen om aan deze eisen te voldoen. Of je kunt ook zeggen een on eerlijke concurentie ten opzichte van ander omroepen. Dan moet je een commerciele oproep worden, maar dat is duurder en heb je ook geen recht op een frequetie. Of je moet er duur voor betalen.

  Ik zelf denk dat de gemeente Berkelland ook hier naar moet kijken of ze zich wel aan de regels houden. En niet alleen maar naar de luisteronderzoek kijken, want dat geeft natuurlijk een verkeerde beeld

 29. Optimaal FM, Gelre FM, Favoriet FM, Radio Ideaal, Berkelstroon FM allemaal omroepen uit de Achterhoek die het goed doen en die zich dus niet aan de mediawet houden…….
  Zijn ze zo stom of zo slim?

 30. op zich prima dat amateurs iets op de radio doen. Niveau van de verslaggevers van BerkellandFm is echter bedroevend. Ik luister alleen zondags wel eens naar het voetbal en dan is de verslaggeving beneden alle peil. daar trek je echt geen luisteraars mee. Wil je bestaansrecht hebben dan moet er toch een zeker basiskwaliteit zijn. En die is er niet.

 31. Ik ben ook geen lief hebber van Berkelland FM, maar om te zeggen dat Gelre FM de beste is?
  Het gaat er om of je houdtje aan de eisen van de media wet.
  Daar hoef je toch niet zo slim voor te zijn.
  In de media wet staan voor verschillende omroepen beschreven waar ze aan moeten voldoen. Lokaal, regionaal of zelfs commerciele omroepen.

 32. Je houden aan de mediawet… De boodschap van Hans is wel duidelijk hoor! Maar het zijn juist de kleine lokale omroepen in Nederland die zich hier zo aan vast willen houden, met als resultaat dat je heel veel van deze kleine omroepen kapot ziet gaan. Gebrek aan kwaliteit en gebrek aan geld en middelen.
  Het commissariaat voor de media zegt schaalvergroting is een mogelijkheid om te overleven. Ze weten daar ook wel dat het voor de kleine lokale omroepen lastig zo niet onmogelijk is om zich volledig aan de mediawet te houden.
  Het zou zo maar kunnen dat het oogluikend word toegestaan dat de kleinere lokale omroepen proberen te overleven en financieel gezond te blijven.
  Het laatste is natuurlijk ook maar een hypothese van mijn zijde ik heb er geen verstand van maar de omroepen om ons heen (leest rond om Berkelland) doen al jaren iets wat blijkbaar niet toe gestaan is maar wel toegelaten word.
  Toegelaten met daar naast een inspanningsverplichting indien mogelijk wel zo veel mogelijk binnen de regels (die 50% informatie) te blijven.
  Het gaat er bij mij niet in dat de omroepen om ons heen dit al jaren doen zonder dat iemand dit opmerkt. Ik denk dat ze heel goed weten wat ze doen en dat de toezichthouders dit ook weten. Het lijkt wel op het Nederlands drugsbeleid als ik het zo terug leest. Het mag niet maar we gedogen het wel. Of weet iemand ander het antwoord op het gegeven dat schijnbaar elke goed draaiende omroep rond ons iets ander doet dan in de mediawet staat. waarom doen ze dit en waarom mogen ze dit? Er zal toch wel een logische verklaring voor zijn?

 33. Hallo Mensen Berkelland FM Blijf voortbestaan !
  Jullie zijn er voor de mensen, voor de muziek en zijn beslist niet onpersoonlijk !
  maar zijn er voor jullie luisteraars !

  jullie laten je altijd horen,zien en geloven in je luisteraars die er ook zeker zijn !

  Wat is nu een mooie gemeente zonder een lokale omroep ?

  Wie brengt politiek dicht bij de mensen en doet verslag?

  Wie brengt er zondags een kerkdienst live op de radio?

  Voor sport verdienen jullie zeker goud !
  jullie zijn er altijd !

  ook op Cultureel gebied voor Jong en Oud staan jullie paraat !

  Educatief, Cultureel, en Informatief
  snap heel goed dat jullie je eigen identiteit willen blijven behouden,

  en graag door willen gaan, jullie verdienen ’t om door te gaan,
  en hebben een plaatsje in mijn hart , de meningen zijn verdeeld, maar kies voor de middenweg, en zo te merken wordt er goed gereageerd op dit artikel, dus bekend zijn jullie zeker, mensen die er niks van afweten, kunnen ook geen oordeel geven, en negatief zijn is zo makkelijk,
  er is al genoeg afgunst in de wereld.

  V.r Groet’n uit Berkelland, en niet uit Oost Gelre,

  Ik ben fel tegen een Gelre FM, Berkelland FM
  kijk er voor uit !
  Hun zijn commerciel en jullie niet, hun zijn uit op geld en geven ’t geld alleen maar uit aan dure apparatuur, auto’s en willen macht, en macht is geen respect !!!

 34. Ik heb in het begin van Berkelland fm altijd geluisterd maar sinds Berkelland vertrokken is uit Eibergen is het een waardeloose zender geworden .
  Om er toch een goede zender te worden moeten jullie eerst eens beginnen met die droogkloten er uit te gooien van de presetatoren.
  Die mensen uit Borkulo (vroeger Berkelstad) kunnen niet zo preseteren zoals vroeger berkelland fm was.
  Ik luister nu meer naar gelre fm dan naar berkelland fm.
  Doe eens betere muziek draaien niet van dat hoempapa.
  Als berkelland een betere zender wordt ga ik weer luisteren.
  En wat betreftde samenwerking met Gelr fm eerst zelfstandig blijven en mocht het dan nog niet lukken om samen met gelre fm een nieuwe zender oprichten met als studio hier in EIBERGEN

 35. Laat anders het bestuur van Reurpop de boel overnemen die hebben altijd alles tot in de puntjes geregeld!

  Reurpopradio for President!

 36. Na de fusie van borc.,neede,eib, en ruurlo nu de volgende annexeringsronde oftewel het invorderen van de radio, het lijkt wel ruzie. (zwarver gait, radiogoog)p.s. ik mis nu al de reggeanight

 37. @Coma

  U gelooft dat berkelland fm,berkelstream en nieuwsuitberkelland (weer) onder 1 dak willen?
  Deze 3 nieuws brengers hebben ooit met zn allen voor Berkelland FM gewerkt en zijn uit elkaar gegaan.
  Ze doen ieders hun best en dat is gebleken.
  Hoef niet uit te leggen dat 2 van die 3 nieuws brengers het minder doen toch.
  Laat nieuwsuitberkelland het op “zijn” manier doen!

  .

  De studio van berkelland fm naar Neede verhuizen is meer eigen belang toch?

  Wens oud collega van NUB veel sucses en nieuws voor de toekomst.

 38. Veel geluk en wijsheid voor de toekomst,
  met frisse moed er tegen aan !
  het is nog niet voorbij, en beslissingen zijn moeilijk, inzet tonen jullie alle 3 samen, lijkt me geen gek plan om samen te werken onder 1 dak, , vele handen maken licht werk, en met een nieuw team, is verandering van spijs helemaal geen gek idee.
  Radio maken is een hobby die je je niet laat afnemen, zeker niet in zó’n gemeente als Berkelland, waar elke keer zoveel te beleven valt, en daarmee bedoel ik de mooie dingen in ons Berkelland !
  Radio maken, maken jullie voor je luisteraars, en dat doen jullie !

  Rita.

 39. Ik hoop dat Berkelstream en Nieuws uit Berkelland toch niet weer samen gaan met Berkelland FM.
  Als ik zie welke heren het nu willen gaan regelen bij Berkelland fm dan beloofd dat niet veel goeds .
  Berkelstream en Nieuws uit Berkelland blijf zelfstandig .
  Jullie zitten altijd boven op het nieuws en dat wordt zeer gewardeerd .
  Berkelland fm moet opdoeken het zijn gewoon een stelletje arogante kwallen daar in Borculo.

 40. Dankjewel Geert.

  Ik geloof niet dat wij elkaar kennen, Mits je onder een andere naam reageert. Dus oordelen is dan niet op zijn plaats.

 41. Is radio maken een hobby? Mogelijk is dat zo maar jammer dat het zo word gezien zo kom je da status van amateurs ook niet voorbij…

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven