Vrachtwagen Baks belandt op kop in sloot

21042010129RUURLO – Op de Goudvinkendijk is woensdagvond een 55-jarige vrachtwagenchauffeur uit Ruurlo gewond geraakt. De man reed over deze binnenweg en raakte in een scherpe bocht van de weg. De tankwagen gevuld met gier kantelde en kwam op kop in een sloot terecht. De medewerker van Baks zat bekneld in zijn cabine. Brandweermensen van het korps uit Ruurlo hebben de chauffeur bevrijd.

Rond 18.30 uur kwam bij de hulpdiensten de melding van het ongeval binnen. Brandweer, politie en een traumahelikopter kwamen met spoed ter plaatse. Het slachtoffer is met onbekend letsel per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.

Na het ongeval is de gier overgepompt in een andere tankwagen. Het bergen van het voertuig nam een lange tijd in beslag. Donderdag komt de Verkeers Ongevallen Dienst (VOA) naar de Goudvinkendijk om onderzoek uit te voeren.

[nggallery id=1181]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Vrachtwagen Baks belandt op kop in sloot”

  1. Sneu voor de trucker en ook voor Baks, dit bedrijf zit wel in het ongevallenschuitje, ze hebben de laatste jaren al wat vrachtwagens en chauufeurs verloren. Allemaal veel sterkte toegewenst.

  2. Zeker sneu voor dit bedrijf en alle betrokkenen!

    Ben eigenlijk wel benieuwd waarom deze wagens dan in de berm belanden ?

    Sterkte.

  3. Het is niet alleen de berm, er zijn helaas meer ongevallen geweest zonder de berm. Allemaal erg jammer voor alle betrokkenen, je vraagt er niet om, het overkomt je.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven