Weer poging tot verkoop Huize de Kamp

NEEDE – De gemeente Berkelland heeft besloten een nieuwe biedingsprocedure te starten voor Huize de Kamp in Neede. Nadat ruim een jaar geleden een eerdere procedure niet leidde tot een gunning, wordt nu een tweede poging ondernomen. Er kan alleen nog worden geboden op basis van erfpacht en niet meer op basis van verkoop, zoals bij de vorige procedure.

Voor de nieuwe procedure is een bidbook gemaakt. Op basis van het bidbook kunnen geïnteresseerden een bieding uitbrengen op het complex. Komend weekeinde verschijnt een advertentie in diverse dag- en nieuwsbladen. Hierna kunnen gegadigden zich melden bij Thoma makelaars in Lochem. Dit makelaarskantoor gaat de procedure begeleiden.

De gemeente Berkelland heeft besloten de havezate Huize de Kamp in Neede te vervreemden. De gemeente biedt het hele complex via vrijwillige openbare inschrijving aan de markt aan. Belangstellenden kunnen zich tot uiterlijk 1 juni 2010 inschrijven op basis van uitgifte in erfpacht. Met het oog hierop heeft de gemeente een bidbook gemaakt, waarin alle informatie over het complex is opgenomen.

De havezate is voor geïnteresseerden te bezichtigen op donderdag 22 april 2010 van 15.00- 17.30 uur en op donderdag 29 april 2010 van 15.00-17.30 uur, uitsluitend na aanmelding bij Thoma Makelaars in Lochem, via e-mail: [email protected].

De gemeente Berkelland stelt zich op het standpunt dat niet alleen de opbrengst doorslaggevend zal zijn voor de uiteindelijke gunning. Ook het toekomstig gebruik van de verschillende gebouwen is voor haar van belang. Daarom vraagt de gemeente belangstellenden om de bieding te laten vergezellen door een gemotiveerde onderbouwing en plan voor de toekomstige invulling c.q. het toekomstige gebruik van de havezate, de boerderij en de beheerderswoning.

Uitgebreide documentatie, inclusief bidbook, kan tegen betaling van een bedrag van € 60,- per e-mail worden opgevraagd op het e-mailadres: [email protected]. Nadere informatie: Thoma Makelaars, Prins Bernhardweg 7, 7241 DH Lochem. Telefoon 0573-222 444. Contactpersoon: de heer J. Wassink en mevrouw L. Pladdet.

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Weer poging tot verkoop Huize de Kamp”

  1. Goeie kop jongens: “Weer poging tot verkoop Huize de Kamp”
    En in het artikel: “Er kan alleen nog worden geboden op basis van erfpacht en niet meer op basis van verkoop” … haha

  2. gerrittijink

    He, lezers, ik heb nog wel een goed onderbouwd WERKplan maar nog geen smallchange(kleingeld). (zwarver gait, die z’n hangmat alweer seizoensfähig heeft)p.s.en nou maar wachten tot die anti-kraakwachtjochies het BIDBOOK uithebben

  3. Tweede termijn; ongenode bezoekers mogen niet langer dan tien minuten toeven in de park-tuinen i.v.m. IMAGO-schade. (zwarver gait, die de schuur-annex boerderij wil omtoveren tot sprookjesslot)p.s. kinderen een kwartje….

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven