Auto-inbraken blijven aan in Eibergen

EIBERGEN – Al eerder hebben wij bericht over auto-inbraken in Eibergen. Deze week was het weer raak. In de nacht van donderdag op vrijdag (6 en 7 mei) hebben onverlaten toegeslagen aan de Whemerdijk. Met een grote steen is een ruit ingegooid en zijn er verschillende goederen uit de auto gestolen.

Een auto die geparkeerd stond aan de Meidoornstaat is woensdagnacht opengebroken. Ook bij deze inbraak heeft de dief het raam ingeslagen. Er is onder andere een navigatiesysteem buit gemaakt.

Beide autobezitters hebben aangifte gedaan. De politie heeft de zaken in onderzoek. De redactie kreeg ook nog een melding van een aantal vernielde auto’s aan de Kruiskamplaan. Dit moet gebeurd zijn in de nacht van 4 op 5 mei.

Update zaterdag: 
Vrijdag op zaterdagnacht is er wederom ingebroken in een auto in Eibergen. Dit keer betrof het een auto aan de Herman ten Catestraat. De ruit van de auto werd ingegooid en het slot werd vernield. De buit betrof een frontje van de radio en een motorhelm. Het slachtoffer van de diefstal doet aangifte bij de politie.

[nggallery id=1218]

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Auto-inbraken blijven aan in Eibergen”

  1. ik ben het helemaal zat, woorden zoals doe maar aangifte via internet. De inbraken worden steeds erger in eibergen. Bloemen doe wat! De daders zijn bij de politie bekend!

  2. Maarja wie laat zijn dure navigatie dan ook in de auto liggen. Politie waarschuwt niet voor niets dat je geen waardevolle spullen in de auto moet laten.
    Ik praat het absoluut niet goed die inbraken maar je bent een behoorlijke sul als je kostbare spullen tegenwoordig nog in je auto laat liggen en die van buiten makkelijk te zien zijn. Anno 2010 kan dat al helemaal niet meer en dat is natuurlijk ook wel erg…..maarja tis bekend bij iedereen.

  3. Je kan beter je dashboardkastje open zetten, zodat ze zien dat er niks te halen valt.
    Toch jammer dat dit moet.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven