Cross-spektakel geslaagd door mooi weer

HOLTERHOEK – Toen zes jaar geleden de Stuw stopte met activiteiten voor de jongeren in Holterhoek, vond Tanja Timmerije dat er toch elk jaar iets georganiseerd moest worden voor de jeugd. Zij is dan ook de stuwende kracht achter Sportfun-Holterhoek. Het begon met een brommercross, een dropping en andere activiteiten. Zondag (1e pinksterdag) werd er op het terrein tegenover caming De Goede Hoop een brommer- en motorcross gehouden.

Maar de brommercross is uitgegroeid tot een groot evenement, niet alleen brommers en motoren ook nu een autocross. Tanja kon toen nog niet verwachten dat haar opzet naar de jeugd zoveel vruchten zou afwerpen. Zij wordt dan ook bijgestaan door vele jonge vrijwilligers van Holterhoek, de kerkdorpen Zwolle en Rekken.

Natuurlijk ontbreken ook Eibergen en Hupsel en Mallum niet. Ook de wat oudere inwoners uit de omgeving helpen haar graag, zoals verkeersregelaars, parkeerwachten en natuurlijk het begeleiden van de jeugd. Helaas kon gisteren de 6 uurs cross (brommercross) niet door gaan omdat buurtbewoners klaagden omdat de motoren te veel overlast veroorzaken.

De organisatie heeft met de gemeente dit verzoek ingewilligd. De deelnemers mochten zondag drie uur rijden. Op 2e pinksterdag wordt er op het terrein een autocrosswedstrijd gereden. De uitslagen van de wedstrijden kunt u vinden op www.sportime.nl.

Foto’s Christiaan Thalen:
[nggallery id=1256]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Cross-spektakel geslaagd door mooi weer”

  1. hhaaaha
    was weer supper wedstrijd
    moar gavel moi schoefen met dat ding????

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven