Eibergenaar (90) overleden na ongeval

EIBERGEN – Eén van de 90-jarige mannen uit Eibergen die donderdag 28 mei bij een verkeersongeval op de Rengersweg in Lochem gewond raakte is zaterdagavond 29 mei in het ziekenhuis in Enschede overleden.

Het ongeval vond donderdag omstreeks 09.10 uur plaats op de kruising van de Ampsenseweg met de Rengersweg. Een 44-jarige man uit Enschede reed in zijn vrachtwagen op de Rengersweg in de richting van Laren. Van rechts, uit de Ampsenseweg, kwam een personenauto met de twee bejaarde mannen voorin. Achter in de auto zaten twee vrouwen van 89 en 76 jaar. Deze auto verleende geen voorrang aan de vrachtwagen en reed de weg op. Hierdoor ontstond een botsing met de vrachtwagen.

Een traumahelikopter kwam ter plaatse. De twee mannen zijn met onbekend letsel per ambulance afgevoerd naar ziekenhuizen in Enschede en Zutphen. De vrouwen die achterin zaten zijn ter plekke gecontroleerd door het ambulancepersoneel, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. De vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd.

De Verkeersongevallendienst van de politie heeft een onderzoek ingesteld. Het verkeer vanuit Lochem werd enige tijd omgeleid.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Eibergenaar (90) overleden na ongeval”

  1. Voor de familie, vrienden en de koorleden veel sterkte toe gewenst bij het verlies van uw man, vader, opa, vriend en koorlid

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven