Beltrumse jeugd timmert droomkasteel

timmerdorp-2010-5aBELTRUM – Rode hoofden van inspanning. Met heel veel enthousiasme en inzet hebben zo’n 60 kinderen uit Beltrum zich op 6 en 7 mei ingespannen om hun droomkasteel in Beltrum te realiseren (op het terrein van de ABCTA). ”Echt supervet”, zegt één van de deelnemende kinderen,”volgend jaar doe ik zeker weer mee!”

Ook de organisatoren, Richard Stortelder en Marco Wildenborgh, zijn erg tevreden over het verloop. Ze kijken terug op een geslaagd project. Dat blijkt ook uit de reacties die ze kregen op de Timmerdorp Kijkavond. Deze Kijkavond werd door veel bezoekers bezocht.

Ouders van de deelnemende kinderen, maar ook veel andere belangstellenden hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om een kijkje te komen nemen naar het eerste Beltrums Kasteel. ”De kinderen waren niet te stoppen en iedereen die het heeft gezien is enthousiast”, aldus Stortelder, ”en verder zijn we ook alle bedrijven dankbaar die door hun bijdrage het Timmerdorp mogelijk hebben gemaakt.”

Stichting Jongerenwerk Beltrum is erg blij met dit nieuwe initiatief. Voorzitter Sander Esselink: ”Dit is een heel goed voorbeeld van waar we als nieuwe stichting voor staan. Zelf ben ik een paar keer wezen kijken om te zien hoe het Kasteel Beltrum langzaam vorm begon te krijgen. Prachtig om te zien hoe fanatiek de kinderen, en ook de vrijwilligers, in de weer zijn met hamers, spijkers en planken.

De gedrevenheid en het enthousiasme van de kinderen werkt erg aanstekelijk, je krijgt zin om zelf mee te gaan doen. Volgend jaar zeker weer!”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven