Leden Berkelstream terug bij omroep

BORCULO – Drie medewerkers van Berkelstream zijn vanaf deze week weer te horen op Berkelland FM. Twee jaar terug hebben Martha en Herman de Haas en Davie klein Gunnewiek afscheid genomen van de lokale omroep omdat er toen onenigheid was over de sluiting van de studio in Eibergen.

Martha de Haas is aanstaande zaterdag weer te beluisteren met het programma ‘Wiekend Präötje’. Van 10.00 tot 12.00 uur is het programma gepland. In het verleden maakte de Haas programma’s zoals ‘A’j plat könt praoten’ en Sjoloom ook presenteerde ze vele programma’s.

Zondag in het sportprogramma zullen Herman de Haas en Davie klein Gunnewiek het sportprogramma versterken en zorgen ze voor een live verslag vanaf de voetbalvelden in Berkelland.

Het bestuur van Berkelstream beraad zich nog of er een samenwerking komt tussen beiden (Berkelland FM en Berkelstream), het kan ook zijn dat de partijen gaan fuseren.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Leden Berkelstream terug bij omroep”

  1. Bijzonder dat berkelstream dit bericht zelf niet op de site heeft staan.
    Of valt dit niet onder sport?

  2. eibergenaar

    Eerst vertrekken ze met veel lawaai en na 2 jaar keer je weer terug. Mooi stom. Maar ach dit zal wel niet zo lang duren eind juni loopt de uitzendlicentie toch af en dan is het toch voor goed afgelopen.
    Krijgen we eindelijk eens een goede zender met goeie muziek en presentatoren.. Dus gelre fm je bent van harte welkom.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven