Brandweermuseum verrast prijswinnaars

DSC00131BORCULO – In januari gingen bij het Borculose brand- en stormrampenmuseum honderden ballonnen de lucht in ook werd er onder de schooljeugd een kleurwedstrijd gehouden om het veertigjarig bestaan van het museum te vieren. Afgelopen woensdag werden de prijswinnaars verrast.

Burgemeester Hein Bloemen en clustercommandant Hilbrand Meijer van brandweer Oost Achterhoek deelden de prijzen uit aan de zes prijswinnaars. Elk kind kreeg een tas met cadeautjes en een bezoek aan het museum en een rondrit met een brandweerauto door Borculo (voor de hele klas).

De ballonnenwedstrijd werd gewonnen door Timo Mensink (groep 2 Heuvelschool) en Lieke Smeenk (groep 1 Kiezel en Kei). De beide ballonen werden in Duitsland terug gevonden (184 en 105 kilometer).

Bij de kleurwedstrijd mochten Maarten (Keikamp groep 3), Nieke Hilhorst Willem de  Zwijgerschool (groep 3 en 4), Aniek Schepers (Kiezel en Kei groep 4/5), en Thom Dijkman (Heuvelschool (groep 6) de prijs in ontvangst nemen.

Eerdere bericht: Ballonnen de lucht in voor jarig museum

[nggallery id=1252]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven