Ongeval met leden Eibergs zangkoor

s_NKM_100528-20-borderEIBERGEN/LOCHEM – Bij een aanrijding op de Rengersweg in Lochem zijn twee mannen van 90 uit Eibergen gewond geraakt (leden van zangkoor Stem en Klank). Beide mannen zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval vond omstreeks 09.10 uur plaats op de kruising van de Ampenseweg met de Rengersweg. Een 44-jarige man uit Enschede reed in zijn vrachtwagen op de Rengersweg in de richting van Laren. Van rechts, uit de Ampenseweg, kwam een personenauto met de twee bejaarde mannen voorin. Achter in de auto zaten twee vrouwen van 89 en 76 jaar. Deze auto verleende geen voorrang aan de vrachtwagen en reed de weg op. Hierdoor ontstond een botsing met de vrachtwagen.

Een traumahelikopter kwam ter plaatse. De twee mannen zijn met onbekend letsel per ambulance afgevoerd naar ziekenhuizen in Enschede en Zutphen. De vrouwen die achterin zaten zijn ter plekke gecontroleerd door het ambulancepersoneel, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. De vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd. De Verkeersongevallendienst van de politie heeft een onderzoek ingesteld. Het verkeer vanuit Lochem werd enige tijd omgeleid.

Foto’s: Nicolaas Kerkmeijer/Jamie Buunk
[nggallery id=1274]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Ongeval met leden Eibergs zangkoor”

  1. Helaas is1 slachtoffer gisteravond zaterdag overleden.
    Wij wensen nabestaande veel sterkte toe de komende tijd.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven