Primeur bij molen ‘de Ster’ in Geesteren

GEESTEREN – Een historisch moment op vrijdag 28 mei in molen “de Ster” te Geesteren, omdat daar voor het eerst een huwelijk werd voltrokken. Marco Roelofsen en Nicole Nijhuis hebben voor deze locatie gekozen, omdat de molen een bijzondere plaats in het geboortedorp van de bruidegom inneemt.

Ook lieten de aanwezige molenaars zich niet onbetuigd om van deze dag iets bijzonders te maken. Weken van voorbereiding gingen vooraf aan deze dag om alles er netjes uit te laten zien. Iedereen was dan ook bijzonder verrast dat een dergelijke bijzondere gebeurtenis op deze locatie mogelijk is.

De molenaar had voor het bruidspaar nog een verassing in petto. Zij mochten de vang lichten waardoor de wieken begonnen te draaien, dit als symbolisch teken dat ook voor hen het leven als echtpaar nog lang zal mogen draaien.

[nggallery id=1279]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven