Serieuze dingen bij gespot

Er worden ook serieuze foto’s ingezonden voor de rubriek gespot. Maandag was dhr. Orriens uit Neede druk bezig met het ophangen van de vijf bevrijdingsvlaggen op het balkon van het Raedthuys. Er werden vlaggen opgehangen van de landen die Nederland bevrijd hebben.

In het kader van de viering van 65 jaar bevrijding neemt de Atletiek en Sport Verenging (ASV) deel aan de nationale bevrijdingsvuurestafette. De atleten van ASV halen het bevrijdingsvuur in de nacht van 4 op 5 mei uit Wageningen. Omstreeks 11.00 uur wordt het bevrijdingsvuur in Neede verwacht, alwaar het bevrijdingsvuur zal worden ontstoken op het plein voor het Raedthuys.

De vlam zal hier de gehele dag blijven branden. Het bevrijdingsvuur zal “in ontvangst” worden genomen door burgemeester Hein Bloemen, die hierbij een korte toespraak zal houden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven