Straattennis in centrum slaat goed aan

promotie tennisver. mallum 023EIBERGEN – Mocht het promotieteam van de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) onlangs in Utrecht maar 13 jeugdigen begroeten. Het was vandaag in Eibergen totaal anders. De opkomst was groot. Het team kwam vandaag op uitnodiging van de Tennisvereniging Mallumse Molen naar de Brink in Eibergen om aan de jeugd te tonen hoe leuk tennis kan zijn.

De jongeren kregen hier vandaag voorgeschoteld hoe je op allerlei verschillende manieren met tennis kunt omgaan. Zo gaf Denise les in het volley spelen. Xander nam het muurtennis voor zijn rekening, wat bij menigeen niet het makkelijkste onderdeel was. De muur bestond uit ribbels zodat de bal bij terugkomst alle kanten opvloog. Het leukste maar een pittig onderdeel was de Free Style Tennis, gegeven door Dennis.

De trucjes lijken op jongleren maar is dit totaal niet. Het gaat er hierom dat je de bal goed onder controle kunt houden. Volgens woordvoerster van de tennisvereniging Jolanda Tiellemans is dit een goede start geweest voor het schooltennisproject.

Foto’s Christiaan Thalen:
[nggallery id=1278]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Straattennis in centrum slaat goed aan”

  1. Alleen jammer dat de jeugd niet van de hekken af kan blijven zaterdagmorgen lag alles om!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven