Theo’s tankshop deelt grote prijzen uit

EIBERGEN – Drie Eibergenaren hebben zondagmorgen een grote prijs in de wacht gesleept. Ondernemers Theo en Joke Geurts van Theo’s tankshop gelegen aan de Groenloseweg hebben in hun zaak de prijswinnaars van hun huis-aan-huis actie bekend gemaakt.

In verband met het 25-jarig bestaan van de zaak konden mensen een bon inleveren bij de shop en kans maken op schitterende prijzen. Alle twintig klanten die gebeld zijn met de mededeling ‘u heeft prijs’ waren die dag uitgenodigd om de uitreiking bij te wonen. Drie kleine notarissen – kleinkinderen van Geurts – Amber, Dave, en Chris hebben de prijzen getrokken.

Mevrouw Payers uit Eibergen ging met de eerste prijs naar huis, zij won een reischeque ter waarde van 500 euro. De tweede prijs ging naar R. Emsbroek (Eibergen) hij kan voor driehonderd euro boodschappen doen. A. Leppink (Eibergen) was de winnaar van de derde prijs een dinercheque van 150 euro voor twee personen. De andere 17 aanwezigen kregen allen een brandstofcheque van 50 euro.

Dat zijn: Jan Staring (Eibergen), M.J. Nijland (Haarlo), M Esparbé Vindals (Eibergen), G.H.J. Bonke (Eibergen), H. Bentsink (Eibergen), B. Florijn (Eibergen), C. Korsten (Rekken), R.J. Willemsen (Eibergen), Herman Schepers (Eibergen), Robert Kersten (Eibergen), C.W. Stotertelers (Eibergen), R. Penterman (Eibergen), Jan Geesink (Rekken), H.J.M. Borckink (Eibergen), M.J. v/d Sleen (Eibergen), H. Klumpers (Eibergen) en Tessa Overkamp (Eibergen).

Eerdere bericht: Theo’s tankshop viert 25-jarig bestaan

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1224]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Theo’s tankshop deelt grote prijzen uit”

  1. Super zaak!
    Vlotte bediening,heerlijke snacks en broodjes iedere vrijdag bij ons op de zaak.
    Gefeliciteerd Theo en Joke.
    Nog vele jaren toegewenst.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven