Theo’s tankshop viert 25-jarig bestaan

EIBERGEN – Theo’s tankshop is al vijfentwintig jaar een begrip in Eibergen. Theo en Joke Geurts die samen met hun personeel de zaak aan de Groenloseweg (N18) runnen staan stil bij dit jubileum. De personeelsleden van het Eibergse tankstation waren deze week iets te enthousiast. De slingers en ballonnen waren een maand te vroeg opgehangen. Geurts: “Op 15 maart bestaat de zaak 25 jaar, het personeel had zich vergist. Vandaar alle versieringen. Dit is natuurlijk prachtig ik waardeer dit enorm.”

De ondernemer is in 1985 begonnen met zijn tankstation aan de Meergaardenweg. In het pand zat ook een videotheek van Jannie Timmermans. Verschillende merken werden er gevoerd, Avia, Total en nu staat het logo Esso al weer acht jaar op de gevel. Maar liefst zeventien jaar zat Theo’s tankshop in het centrum van Eibergen. Door een stado-project van de voormalige gemeente Eibergen moest de ondernemer samen met de ECB verhuizen.

In 2001 werd er gestart met de nieuwbouw aan de Groenloseweg. Het zat Geurts in die tijd niet mee. Het oude tankstation – die toen nog open was – is door brand verwoest. Daarom moest er vaart gemaakt worden met de nieuwe shop. Op 26 januari 2002 werd de locatie in gebruik genomen.

“Bijzonder is dat de eerste klanten nog steeds bij ons komen tanken. Een aantal kwamen deze week al binnen om ons te feliciteren. Het is net andersom; wij feliciteren de klanten. Want zonder hen waren we nooit zo oud geworden.Vooral de gastvrijheid staat bij het Esso tankstation hoog aan het vaandel. Éen kopje koffie meer of minder daar lig ik niet wakker van”, aldus Geurts. Het jubileum wordt vervolgd!

[nggallery id=1012]

Deel dit artikel:

10 gedachten over “Theo’s tankshop viert 25-jarig bestaan”

 1. Joke, Theo en medewerkers,

  gefeliciteerd !! Klein begonnen, lekker gegroeid en nog steeds heerlijke, gezellige en geneugelijke leu . Goa zo deur !!! Voorbeeld voor velen

 2. gefeliciteerd joke en theo,
  ken ze 25 jaar en altijd zich zelf gebleven
  staan ook altijd voor de EMC klaar
  ga zo door
  een EMC freak

 3. Theo, Joke en alle medewerkers.

  Ook al is het een maand te vroeg, alvast van harte gefeliciteerd!

 4. Theo, Joke, kinderen en medewerkers,

  Beter te vroeg dan te laat, alvast van harte gefeliciteerd met jullie 25 jarig jubileum. Ga zo door.

  Fred.

 5. Beste Theo, Joke en medewerkers,

  Van harte gefeliciteerd!!!!
  Die gastvrijheid, heel bijzonder, heel pesoonlijk!
  Ga zo nog gerust een jaartje of 25 door, ik kom graag eens per week langs om de tank weer tot de nok te vullen.

 6. Theo en Joke van Harte Gefeliciteerd! Altijd gezellig bij jullie, met name de tijd aan de Meergaarden naast de ECB!

 7. Dan maar een mnd. te vroeg,wat maakt ’t uit. Wij tanken en wassen al 25 jaar met jullie mee en dat zal ook de volgende 25 jaar wel zo blijven.Zoals ” THEO” is er maar 1…….Theo&Joke GEFELICITEERD.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven