Vinkennest overspoelt met bezoekers

gespot.motorcross holterhoek.vinkennest pinksteren 2010 170EIBERGEN – Mocht het dan zandhappen zijn bij de cross in Holterhoek, bij het openluchtzwembad het Vinkennest in Eibergen kon je op eerste pinksterdag heerlijk in de zon liggen en een verfrissende duik nemen.

Hier werd dan ook gretig gebruikt van gemaakt door de inwoners van de gemeente en natuurlijk ook door de campinggasten die de gemeente al in grote aantallen mocht verwelkomen. De kassa van het openluchtbad kon zondagmiddag rond drie uur al 1275 bezoekers zien passeren.

Bij dit weer verwachten zij morgen 2e pinksterdag nog meer bezoekers, dit omdat veel campinggasten de eerste dag gebruiken voor het inrichten van hun tent/caravan. Maar volgens de medewerkers wordt de gezelligheid alleen maar groter, ”want er is op de ligweide nog plaats genoeg.”

Foto’s Christiaan Thalen:
[nggallery id=1257]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Vinkennest overspoelt met bezoekers”

  1. wel jammer dat je al om half 5 uit het water wordt gestuurd omdat het personeel zo graag om 5 uur naar huis wil!
    Volgens de website van het Vinkennest is bij mooi weer het bad 1 uur langer open. Het was toch prachtig weer die dag? Waarom dan het bad niet open tot 6 uur? En dan ook kunnen zwemmen tot 6 uur en niet al een half uur eerder het water uit.

  2. ben ik het helemaal mee eens, en dat winkeltje is ook 10x niks, daar mag het assortiment ook wel uitgebreid worden.

    Verder heel erg tevreden over het openlucht zwembad dat wij hier in Eibergen mogen hebben!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven