Volleybaltoernooi blijft nog steeds groeien

tn_Afbeelding nieuw Roy 21117EIBERGEN – Het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi op de Brink in Eibergen is en blijft een succes. ”Het evenement blijft maar groeien, uit het hele land komen volleyballiefhebbers naar het Eibergse toernooi. Breda, Arnhem, Enschede en vele andere plaatsen. Hoe dat komt? Vaak mond tot mond reclame bij verenigingen”, zegt Hans Poelarends.

Het volleybaltoernooi had zaterdag en zondag een feestelijk tintje omdat het voor de tiende keer werd georganiseerd in het centrum. “De eerste jaren organiseerden we het alleen om de zondag. Maar later hebben we de zaterdag er ook bij gepakt om de jeugd er bij te betrekken. Dit is uniek in de regio.”

Het strand wordt al negen jaar aangelegd door Rouwmaat uit Groenlo. Elke morgen controleren de vrijwilligers het zand. In het verleden hebben mensen er punesses of glas ingegooid. Poelarends: “We hebben dit weekend wel wat glas aangetroffen maar dat was bijna niets. Er stond ook een auto op het terrein, die is door enkele mensen rustig aan de kant gezet.” Klik hier voor de uitslagen van beide dagen.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1337]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven