Berkellandse wegen worden opgeknapt

BERKELLAND – Vanaf 16 juni tot half juli dit jaar wordt er in de gemeente Berkelland het wegenonderhoud uitgevoerd. De aannemer informeert de aanwonenden ruim van te voren over de betreffende werkzaamheden. Afhankelijk van de werkzaamheden worden de wegen voor een korte periode geheel of gedeeltelijk afgesloten.

Deze werkzaamheden zijn het vervolg op het grootonderhoud van 2009. Om de werkzaamheden af te ronden moet op het in 2009 aangebrachte asfalt nog een slijtlaag  (dunne laag steentjes) aangebracht worden die het asfalt afdekt en stroef maakt. Daarnaast zullen enkele bestaande wegen ook worden voorzien van deze slijtlaag.

Het gaat hierbij om de volgende wegen en/of weggedeeltes: Beltrum: Avesterweg (Deventer Kunstweg
– Helbargsweg), Waterdijk (Kooigootsdijk – brug), Bruinvisweg. Eibergen: Leugemorsweg, Haaksbergse binnenweg,, Apedijk, Looweg, Stokkersweg. Neede: Spilbroek. Rekken: Kienvenneweg, Rammelbroekweg, Nieuwenkampsweg, Sappegoorsweg. Ruurlo: Lintveldseweg (brug – Lage Scheiddijk).

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven