Boris te zien in Eibergs openluchttheater

EIBERGEN – Boris en zijn zevenkoppige band geven vrijdag 11 juni een concert in het Openluchttheater Eibergen. Boris werd  vijf jaar geleden landelijk bekend als winnaar van Idols. Hij volgde daarna zijn eigen muzikale weg en is uitgegroeid tot een ongekend fenomeen met een mix van soul en funk.

Met zijn voortreffelijke stem en wervelende show weet Boris met z’n band  het publiek te raken. Onlangs verscheen de nieuwe cd van Boris ‘Live My Life’. Een album met muzikaal sterke funky nummers. In het voorprogramma speelt de funkband Shockadelic. De muzikanten komen uit Amsterdam en Groningen en hebben met de broers Shouhoka deels hun roots in Eibergen liggen. De zeskoppige band speelt onder meer covers met eigen interpretaties van Prince, Stevie Wonder en Earth Wind & Fire.

De soul- en funkavond begint om 20.00 uur en duurt tot middernacht. Tickets zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de VVV en: www.openluchttheatereibergen.nl /tickets. In de voorverkoop kost een kaartje 15 euro en aan de kassa 17,50 euro.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Boris te zien in Eibergs openluchttheater”

 1. everything can

  morgen is er eerst het irie vibes reggae festival
  raar dat ik daarvan hier nix van terug vind
  alle posters van irie vibes zijn ook al vervangen door die van boris
  beetje verkeerde tijdlijn lijkt mij hadden ze aanstaande maandag moeten omwisselen
  kan nog wel eens gezellig druk worden morgen op irie vibes mischien een verslag achteraf dan maar

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven