Cabriolet vliegt over de kop in Eibergen

tn_Afbeelding nieuw Roy 21291EIBERGEN – Op de Lintveldseweg in Eibergen is zondagmiddag rond 14.35 uur een cabriolet (VW kever) over de kop geslagen. Een 63-jarige bestuurder en een andere inzittende (57) uit Eibergen zijn met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeval vond plaats voor het zwembad ’t Vinkennest. De weg was afgesloten.

Een 18-jarige bestuurder uit Eibergen kwam vanuit de oprit van het zwembad en wilde de weg (Lintveldseweg) opdraaien. De automobilist die in de cabriolet reed – vanuit de richting van Eibergen –  knalde tegen de auto en botste daarna tegen een aantal geparkeerde auto’s en sloeg over de kop. Beide slachtoffers raakte bekneld.

Wethouder/loco-burgemeester Leo Scharenborg reed achter de kever en zag alles gebeuren. Hij heeft samen met een aantal mensen van het zwembad en de Eibergse brandweer de mensen bevrijd en overgedragen aan het ambulancepersoneel.

Vermoedelijk had de 18-jarige bestuurder uit Eibergen slecht zicht door de aan de kant van de weg geparkeerd staande auto’s.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1357]

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Cabriolet vliegt over de kop in Eibergen”

  1. Ik wil de mensen die gewond zijn geraakt veel sterkte wensen.

    *Wij hebben zondag gezien hoe de auto’s overal geparkeerd stonden bij het vinkennest…dat was niet normaal!!*

  2. Het Vinkennest heeft dus gewoon de zaken niet voor elkaar, door de geparkeerde auto’s is het ongeval waarschijnlijk gebeurd, weinig zich. Ook dat het bad er wat mee doet, en de auto’s daar niet meer laat parkeren. Van mij mag de schade verhaald worden bij de directie!

  3. Natuurlijk moet er weer met het vingertje naar iemand anders gewezen worden.

    Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen acties. Als de situatie niet overzichtelijk is, dan minder je maar vaart.

    Triest dat het is gebeurd en ik wens het natuurlijk niemand toe, maar meteen wijzen naar de directie van het Vinkennest gaat te ver.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven