Digivlaai: Bakkerij Stroet gaat digitaal

NEEDE – Tegenwoordig is alles op internet te bestellen: Bankstellen, computers, kleding, boeken, en zelfs een bos bloemen voor een jarige. Bakkerij Stroet gaat mee met deze ontwikkeling op het web. “De wereld om je heen verandert en daarom moet je met de tijd mee. Voortaan kan iedereen verse vlaaien en andere specialiteiten bestellen via Digivlaai.nl”, aldus eigenaar Marcel Stroet.

Bijzonder is dat in heel Nederland iemand een vlaai kan bestellen, bijvoorbeeld een familielid uit Amsterdam wil iemand in Berkelland verrassen. Via een snelle bezorgservice van Stroet is een heerlijke traktatie in een paar muisklikken geregeld. Stroet: “Het is meer bedoeld om binnen de gemeente te gebruiken voor een verjaardag, jubileum, of een andere goede reden. We zijn de eerste bakker in Berkelland die gebruik maakt van deze optie op het net.”

DigiVlaai is de online webwinkel van honderden ambachtelijke bakkers verspreid over geheel Nederland. Natuurlijk kan men bij Stroet via DigiVlaai rekenen op echt vakmanschap, perfecte service en –natuurlijk- superverse vlaaien.

Aangezien de consument bij DigiVlaai rechtstreeks bestelt bij bakker Stroet, betaalt men een eerlijke prijs, zonder administratiekosten of andere dure overhead. In sommige gevallen zal een kleine bijdrage in de bezorgkosten worden gevraagd.

Kijk op de site www.digivlaai.nl en www.bakkerijstroet.nl.

Deel dit artikel:

9 gedachten over “Digivlaai: Bakkerij Stroet gaat digitaal”

 1. Prima Marcel, Hier kan de winkelstand in Neede een voorbeeld aan nemen, een ondernemer met visie en lef.
  Niet in de verleden tijd blijven, maar modern denken en doen. Succes Marcel en crew.

 2. Lijkt er op dat er maar 2 bakkers in Berkelland met de tijd mee gaan,Stroet en Boenders.
  Die zich met hart en ziel inzetten voor hun vak.
  Wij zullen zeker gebruik maken van digivlaai.
  Super idee!

 3. Boenders dat is toch een slager? Leuk filmpje moderne media, ga zo door. Roy nijman leuk dat je in neede bent komen wonen

 4. Boenders heeft ook bakkerij he !
  Zie de wisselende advertentie aan de rechterkant van de site haha

 5. boenders is een neef van mij en heeft inderdaad een slagerij en bakkers winkel ga zo door gerwin en medewerkers

 6. Weer mooi gedaan door bakkerij Stroet. Het zal weer een mooi succes worden als ik dit zo bekijk!

 7. ik mag die marcel en zijn vrouw .wel.eerlijk gezegd kom ik er nooit ,haal mijn brood bij de super.maar wat deze mensen voor neede doen is echt geweldig.hulde en ga zo door.

  mvg piet

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven