Fancyfair bij opvang ‘De Beukenlaan’

EIBERGEN – De buitenschoolse opvang ‘De Beukenlaan’ houdt op zaterdag 19 juni een Fancy Fair van
10.00 tot 12.00 uur. De Beukenlaan is een locatie van Oqido. Deze BSO is in de school De Driesprong gehuisvest en is een van de vier BSO locaties die opvang biedt aan kinderen van 4 tot 13 jaar voor en na schooltijd.

De Beukenlaan en de locatie Ketteringsteeg in de wijk ’t Simmelink zijn ook geopend deze zomervakantie. In de zomervakantie worden er op beide BSO allerlei activiteiten georganiseerd verpakt in een thema.

De Beukenlaan begint deze zomer op 19 juni met een Fancy Fair op het plein van de Driesprong. Er zal tweedehands speelgoed en baby artikelen verkocht worden. Kinderen maken ook kunstwerken die verkocht worden. Er zijn lekkere hapjes en drinken te koop. Kinderen kunnen spelletjes doen waar prijzen mee te winnen zijn. Er is een springkussen waar je naar hartenlust kunt springen.

Kinderen en ouders van De Beukenlaan helpen mee om er een succes van te maken. De grabbelton ontbreekt natuurlijk niet. Bij slecht weer wordt de Fancy Fair binnen gehouden. Voor de verkoop zoekt De Beukenlaan nog speelgoed of babyartikelen. Heeft u nog ergens speelgoed liggen waar niet meer mee gespeeld wordt, dan is dit van harte welkom bij de school de Driesprong.  Meer informatie over het brengen van speelgoed bel: 06-29054038.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven