Genoeg verkoeling op hete zomerfeesten

LOCHUIZEN – Verkoeling was er voor de deelnemers aan de noaberspelen genoeg te vinden zondagmiddag op het feestterein van de zomerfeesten in Lochuizen. Buikschuiven, glijden van de hoge hellingbaan en gooien met natte sponzen. De deelnemers hoefden niet te klagen ondanks de temperatuur van ruim dertig graden. Voor de 91e keer werd er in het buurtschap vlakbij Neede vanaf vrijdag een kermis gehouden.

Zestien teams deden mee aan de noaberspelen. De ruim 160 deelnemers kwamen uit Lochuizen, Neede, Borculo, Noordijk, Geesteren, Rietmolen en Eibergen. De meeste mensen waren voorbereid op de hitte, zonnebrandcreme, parasols, en petjes alles werd in de strijd gegooid om niet te verbranden.

Dit jaar is de naam van de jaarlijkse kermis veranderd in zomerfeesten omdat het evenement meer is dan een kermis. De band Q5 zorgde na afloop van de spelen voor een gezellige sfeer in de tent. Fotograaf Roy Nijman was voor Nieuwsuitberkelland.nl aanwezig en maakte mooie kiekjes!

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1359]

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Genoeg verkoeling op hete zomerfeesten”

  1. de man die het woord doet op het filmpje rudi te hoonte heeft hij dat praten geleerd van zijn oom henk heinneman

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven