Haarlose biljarters Nederlands Kampioen!

tn_Afbeelding nieuw Roy 21298HAARLO – Biljartvereniging Ellenkamp heeft zondag een goede prestatie geleverd op het NK Libre klein (klasse C2) in Nieuwegein. De biljarters Dinant Prinsen, Frank ter Avest, Jan Bouwman en Benno Schouwink hebben de eerste plaats mee naar huis genomen.

Volgens de voorzitter van de vereniging was het een spannende wedstrijd. De eerste poulewedstrijden werden gewonnen met drie keer 4-2 tegen Carambole, Wellsevaert en Centrum. De finale werd gespeeld tegen Centrum uit Groningen. De stand kwam gelijk te staan op 3-3. Doormiddel van een percentage-uitkomst (90%) werd de ploeg uit Haarlo uitgroepen tot Nederlands Kampioen.

De heren biljarten al ruim twintig jaar met elkaar maar daar komt na deze wedstrijd een einde aan, alle vier de biljarters gaan op eigen verzoek bij een andere ploeg spelen. Benno Schouwink werd tijdens de wedstrijd waargenomen door Frank ter Avest omdat hij zijn heup heeft gebroken.

Zondagavond werden de kampioenen gehuldigd bij Prinsen in Haarlo, Dinant Prinsen bedankte iedereen op een ludieke wijze (zie film).

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1360]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Haarlose biljarters Nederlands Kampioen!”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven