Holtkamp neemt café De Lindeboom over

EIBERGEN – Het was in Eibergen de laatste tijd het gesprek van de dag. “Wie wordt de nieuwe uitbater van café De Lindeboom aan de Hagen in Eibergen?”Afgelopen donderdag heeft Raymond Holtkamp (35) – eigenaar van Grenszicht in Holterhoek – bekend gemaakt dat hij het bedrijf gaat runnen. Holtkamp hoopt zo snel mogelijk te openen.

”Een tijdje terug – toen het bedrijf nog open was – werd ik benaderd door bierbrouwer Imbev en de vijf oude eigenaren. Op dat moment had ik niet veel interesse omdat er teveel haken en ogen aan het financiële plaatje zaten. Ik dacht mijn tijd komt nog wel, en dat gebeurde toen het pand leeg stond heb ik aan de bel getrokken. Vandaag heb ik de sleutel ontvangen van het pand. Morgen worden de papieren getekend.”

Op dit moment is Holtkamp samen met zijn familie en het personeel druk bezig met een grote schoonmaak en de nieuwe inrichting. Er gaat heel wat veranderen. Het wordt geen proeflokaal meer. ”Het moet een gezellig café worden voor mensen vanaf 25 jaar. We beginnen eerst met een kleine kaart en gaan dan aan de hand van de wensen van de klant uitbreiden. Ook zullen er regelmatig bands optreden”, aldus de Holterhoekse ondernemer.

Binnenkort zal het café feestelijke worden geopend. Zelf staat Raymond ook achter de bar in het Eibergse café. Binnenkort kunt u op deze site zien wanneer De Lindeboom geopend wordt!

Deel dit artikel:

15 gedachten over “Holtkamp neemt café De Lindeboom over”

 1. gelukkig is een van de mooiste cafe’s weer open straks. succes raymond en maak er wat moois van. hopenlijk ben je open tijdens de as kermis in augustus of misschien iets eerder.

 2. We gaan hier vele gezellige uurtjes beleven, dat is jou en je team wel toevertrouwd.

 3. Ga zo snel als je kunt open, Ik denk dat een grote groep van de vaste klanten graag weer wil aanschuiven in deze ambiance. Het mooiste terras van Eibergen moet ook weer gevuld worden liever vandaag dan morgen. Tot gauw!!

 4. Kees Prakke (Canada)

  Raymond, het allerbeste toegewenst.
  Dit was ons ‘stam cafe’. Elke vrijdagavond speelden wij biljart in De Lindeboom. Dat is wel heeeeeeeel lang geleden, maar een reuze goede tijd hadden we en ik hoop dat het net zo gezellig zal worden.
  Good luck.

 5. Eindelijk een horeca man met kennis en ervaring op deze lokatie.
  Maar hoor dat er binnenkort ook weer een cafe voor de zoveelste keer gaat sluiten daar in die buurt.

 6. Ha kroegbaas,
  met jouw humor, gezelligheid en nuchtere verstand zeg ik de Lindeboom word een weer kroeg als vanouds!
  Raymond en personeel veel succes met deze uitdaging, we gaan vast nog vele uurtjes slijten in je nieuwe zaak!
  Tot dan!

 7. Henk..je weet wel "Die Henk"

  He Raymond,

  Veel succes met de opening van je “nieuwe stekkie” en wat de toekomst betreft zie ik het met vertrouwen tegemoet en wie weet misschien …….mijn nummer heb je.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven