Koor Leedvermaak bij café de Bengel

EIBERGEN – Zaterdag 26 juni zal smartlappenkoor Leedvermaak optreden bij Café de Bengel in Eibergen. Bij goed weer zal het optreden buiten plaats vinden en de toegang is gratis.

Het optreden zal beginnen om 14.00 uur en tegen 17.00 uur afgelopen zijn. Smartlappenkoor Leedvermaak is opgericht op 18 maart 2003 op initiatief van de dirigent, Joop Dijkman. De naam Leedvermaak is een samenvoeging “leed”, het Achterhoekse woord voor “lied” en van “vermaak”, plezier en schik hebben in.

Het koor is zeker ambitieus met een knipoog want hun doelstelling is? Volgend jaar in een overvolle Arena staan met Frans Bauer in het voorprogramma. Je vind Café de Bengel aan de J.W. Hagemanstraat 2a in Eibergen

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Koor Leedvermaak bij café de Bengel”

  1. Lig zaterdag met 25 graden op het Hambroek.
    Dat koor zal mij niet missen.
    Proost

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven