Leusink wint grote prijs tijdens concours

STE_4488kREKKEN – De Molenruiters kijken terug op een geslaagd concours hippique met vele prijswinnaars. Chantal Leusink (31) is de winnaar geworden van de ‘Grote Prijs’ van Rekken, de finale rubriek in het springen verreden voor de paarden.

Zaterdag werden zowel het paarden als het pony 4tal van de Molenruiters winnaar in de afdelingsdressuur.
Het A/B ponyviertal onder leiding van Astrid Grosman bestond uit: Julia te Woerd, Femke te Woerd, Karlijn Olde Klieverik en Dorine Vredenberg. Het paarden viertal onder leiding van Hilde van Eerden bestond uit: Chantal Leusink, Saskia Leusink, Vera Abbink, Annemarie Kroekenstoel en reserves Elise Kroekenstoel en Rita Wisselink.

Uitslagen van de Molenruiters, Dressuur pony’s: B cat AB 2e Femke te Woerd met Ronald 182, B cat AB 2e Femke te Woerd met Ronald 183. Dressuur paarden: L1 3e Chantal Leusink met Varon 197, L1 7e Susan Karnebeek met Wodan 184, L1 5e Rita Wisselink met Ziris 190,L2 6e Vera Abbink met Wananta 183, Z2 1e Saskia Leusink met Varola 219. Springen paarden klassiek: B 2 Bastiaan te Woerd met Ashlinn, B 7 Vera Abbink met Zananta, L 10 Carolien Kroekenstoel met Wonder T, M 3 Chantal Leusink met Varon, Z/ZZ 1 Chantal Leusink met Varon. Springen paarden progressief: B 2 Vera Abbink met Zananta, B 3 Elise Kroekenstoel met Zarybelle.

Meer foto’s zijn te vinden op: www.oypo.nl/wim-stevenhagen.

Foto’s Wim Stevenhagen:
[nggallery id=1324]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven